VOITTOTILI AVATTU – LOIMU SAMMUI LUKEMIN 3-0

8.11.2020 Karelian Hurmos – Raision Loimu 3 – 0 (27-25, 25-18, 25-21)


Loimu Per-Erik Dalqvist:
Tämän päiväinen tappio harmittaa kovasti. Ensimmäisen erän alku oli meiltä nihkeää ja kotijoukkue pelasi vähillä virheillä. Saimme hyvän nousun aikaiseksi vielä erän lopulla, se ei kuitenkaan riittänyt ihan voittoon asti. Ensimmäisen erän jälkeen aloimme tehdä liikaa virheitä hyökkäyksessä. Tällä tasolla se ei riitä, pitäisi pystyä pelaamaan virheettömämmin. Onnittelut kotijoukkueelle.

Loimu Elvis Krastins:
Harmittava tappio meille. Ensimmäisessä erässä meillä oli eräpallokin. Erä kuitenkin kääntyi kotijoukkueelle vaikka taistelimme hyvin. Teimme tänään liikaa virheitä ja odottelimme, jotta vastustaja antaisi meille pinnoja ilmaiseksi. Kyllä tällä tasolla pitää itse pelata kurinalaisesti ja tehdä ratkaisupaikoissa pisteet.

Hurmos Matti Alatalo:
Tänään kentällä nähtiin sellaista kotijoukkueen pelaamista jota haluankin näkyvän. Ensimmäisen erän lopulla vielä meinattiin hermoilla ratkaisu paikoissa. Hieno taistelu jätkiltä jotta erä voitettiin. Toisessa ja kolmannessa erässä hallittiin peliä ja joukkueen peli vapautui. Hieno suoritus ja tästä on mukava jatkaa viikon päästä vieraspeleihin.

Hurmos Ville Louhela:
Hieno ja ansaittu voitto tänään. Oltiin kurinalaisempia kentällä ja hyökättiin fiksusti. Tänään onnistu koko joukkue ja tuntuu hienolta voittaa kotiyleisön edessä. Alku kausi on ollut hankala, eikä sitä ole helpottanut se, että on pelattu paljon kärkiporukoita vastaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Parhaat pistemiehet:
Hurmos:
Lauri Jylhä 10/+4
Ville Louhela 16/+6
Jere Heiskanen 10/+10


Loimu:
Elviss Krastins 11/+8
Imhoff Facundo 7/+4
Alexej Zhbankov 6/+2


Mestaruusliigan pistekilpailu:
1p Elviss Krastins
2p Ville Louhela
3p Jere Heiskanen

Pro libero Ville-Erik Tarkiainen