Voittamattomat joukkueet kohtaavat Joensuussa – OTTELUENNAKKO HURMOS-SAVO 16.10.

Karelian Hurmos pelaa kauden toisen kotiottelunsa lauantaina 16.10. klo 17:00. Vieraaksi Joensuun Urheilutalolle saapuu kautensa vahvasti aloittanut ja sarjan mestarisuosikkeihin lukeutuva Savo Volley. Vastakkain on kaksi tappiotonta joukkuetta: Hurmos on voittanut kaksi ja Savo kolme pelaamaansa ottelua. Historiatilastossa Itä-Suomen paikallistaistoista Hurmoksella on yksi voitto, Savo on ollut vahvempi seitsemän kertaa.

Hurmos on kärsinyt alkukaudesta pienistä loukkaantumisista, mutta sekä Mikael Kyllönen että Markuss Cielavs lähestyvät kovaa vauhtia pelikuntoa. Savo puolestaan saapunee Joensuuhun täydellä miehityksellä, jossa on mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa.

”Savo on ollut odotetun vahva alkukauden peleissä. Loistava mittari meille tähän väliin. Vahva syöttöjoukkue ja tulivoimaa löytyy laajalla rintamalla, riippumatta ketkä aloittavat pelin. Lauantaina on kova ja varmasti viihdyttävä lentisilta tulossa” analysoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo.

”Odotettavissa on erittäin kova vääntö ja vaatii meiltä tosi hyvän onnistumisen, mikäli meinataan ottaa pinnoja Savon suunnalle mukaan. Joensuusta ei ole koskaan ollut helppo napata voittoa ja varsinkin nyt on iso työmaa, kun Hurmoksen peli on ollut vakuuttavaa ja näkee, että joukkue on tehnyt paljon töitä keväästä lähtien. Hurmoksen pelissä on ollut paljon voittavan joukkueen elementtejä alkukauden peleissä. Häykkä ja Jere on iso haaste meille pysäytettäväksi. Toki meillä on vielä paljon töitä edessä oman pelin kasaamisessa ja siihen kiinnitetään enemmän huomiota. Toivon, että yleisö saa nauttia hyvästä pelistä molemmilla puolilla verkkoa, sekä kentällä hyvästä joensuulaisesta tunnelmasta” kommentoi puolestaan Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

Seuraa heitä:

Hurmos: Matias Korhonen

Avausseitsikkoon noustuaan Korhonen on ottanut paikkansa loistavasti. Tekee tasaisen varmaa työtä sekä etu- että takakentällä, ja täydentää vahvaa yleispelaajaosastoa. Pisteitä on kertynyt kahdessa ottelussa enemmän kuin viime kaudella yhteensä.

Savo Volley: Shohei Nose

Japanilaislibero loisti Savon vieraillessa Turussa ja Loimaalla. Nose on vieraiden vastaanoton ehdoton kulmakivi ja noukkii palloja peliin myös puolustuksessa. Miten mies pärjää Hurmoksen juonikkaan hyökkäyspelaamisen kanssa?

Karelian Hurmos-Savo Volley lauantaina 16.10. klo 17:00 Joensuun Urheilutalolla. Ottelua isännöi John Deere.

Liput otteluun karelianhurmos.fi/liput