TUTO SAI ISOMMAN PALKINNON PITKÄSTÄ ILLASTA

Otteluraportti 14.2.2024 Karelian Hurmos vs TuTo Volley 2-3 (25-19, 16-25, 21-25, 25-18 ja 12-15)

Ottelun alku oli erittäin tasainen ja tunnusteleva. Erän puolivälin paikkeilla kotijoukkue sai kurottua muutaman pisteen eron hyvien syöttöjensä ansiosta. Kotijoukkueen onnistujia olivat ensimmäisessä erässä Hakkuri Sanches. Tuton Jan Helenius kannatteli puolestaan omiaan. Erä Hurmokselle 25-19.

Toinen erä toi muutoksen voimasuhteisiin ja TuTo oli erän herra sen alusta alkaen. Vierailta toisessa erässä onnistuivat erityisesti Helenius ja Rastamo. Hurmoksella oli toisessa erässä suuria haasteita päättää hyökkäyksiä pisteen arvoisesti ja taas vastaavasti vieraat puolustivat ja torjuivat erässä loisteliaasti. Erä TuTolle 25-16.

Pitkä erätauko ei tuonut suurta muutosta joukkueiden voimasuhteisiin. TuTo Oli edelleen vahvempi hyökkäyksissään ja lisäksi puolustivat palloja uhrautuvasti. Hurmos puolestaan tuskaili edelleen tehottoman laitahyökkäyksen kanssa. Erä TuTolle 25-21.

Neljänteen erään kotijoukkue asteli kentälle sisuuntuneena ja oli päättänyt, ettei taistelematta pisteistä luovu. Hurmoksen sytyttäjinä erässä toimivat keskihyökkäyksiä hienosti päättänyt Harouk sekä laidasta onnistuneet Marttila ja Sanches. Erä Hurmokselle 25-18.

Viides erä oli sitten taas vieraiden hallintaa tilanteesta 4-4 eteenpäin. Eräs hahmo Oli Jan Helenius joka hoiti hankalia tilanteita pisteiksi vieraille. Kotijoukkue oli puolestaan pehmeä ratkaisuissaan ja erä luisui vieraille 15-12 ja samalla koko ottelu 3-2