TUPLAVIIKONLOPPU JATKUU SUNNUNTAINA – VASTASSA HURRIKAANI-LOIMAA

Sunnuntaina Hurmoksen matka jatkuu Loimaalle. Kotijoukkue Hurrikaani on kirjoitushetkellä pelannut yhden ottelun, jonka se hävisi kokoonpano-ongelmista kärsineelle Savo Volleylle 2-3. Lauantaina Hurrikaani haastaa VaLePa:n vieraskentällä, joten molemmille joukkueille ottelu on tuplaviikonlopun jälkimmäinen. Myös Hurrikaanin syksyyn mahtui kokoonpanomuutos yleispelaaja Luka Marttilan saatua sopimuksen Italian A1-liigaan.

Sukunimi Marttila ei kuitenkaan katoa Hurrikaanin seitsikosta, sillä 17-vuotias Nooa Marttila otti isoveljensä paikan kentällä. Suurinta vastuuta loimaalaisten tehoista kantoivat kuitenkin toinen yleispelaaja Aleksi Muukkonen ja hakkuri Kristers Dardzans. Myös keskitorjujat Mikko Suomalainen ja Miika Haapaniemi olivat vahvassa vireessä Savo-ottelussa. Passit joukkueessa tarjoilee Santeri Välimaa ja liberona takakenttää johtaa Peter Vuorinen. Hurrikaani on liikkeellä todella nuorella ja lupaavalla kokoonpanolla, sillä mainitun seitsikon keski-ikä on 20,7 vuotta.

Hurmos ja Hurrikaani ovat kohdanneet toisensa 10 kertaa, joista voitot ovat loimaalaisille 9-1. Hurmos onnistui kaatamaan Hurrikaanin kotikentällä kertaalleen viime kaudella, ja sunnuntaina olisi mitä mainioin mahdollisuus toistaa vuoden takainen temppu vieraissa. Ilmaisia pisteitä ei varmasti ole kuitenkaan jaossa.

”Kova viikonloppu edessä. Kaksi hyvin puolustavaa sekä kurinalaista joukkuetta vastassa, meidän pitää olla kärsivällisiä molempina päivinä. Oma tekeminen on vielä isossa keskiössä tässä vaiheessa” tiivisti Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo ajatuksiaan tulevasta viikonlopusta.

Seuraa heitä:

Hurmos: Tatu Hakkarainen

Hurmoksen ainoa libero teki viime kaudella läpimurron liigassa ja kesti hurjan vastaanottokuorman hienosti. Vieläkö Hakkarainen on vastustajien ykköskohde syötössä?

Hurrikaani: Aleksi Muukkonen

Yleispelaajan paikkaa vielä opetteleva Muukkonen kuuluu Suomen lupaavimpiin laitureihin. Käsi käy kovaa hyökkäyksessä ja syötössä, mutta kestääkö hiha?

Hurrikaani-Loimaa – Karelian Hurmos sunnuntaina 9.10. klo 17:00 Loimaan liikuntahallilla tai Ruutu+ -palvelussa