TUKILIPPUOTTELUN TAVOITE TÄYTTYY – NÄHDÄÄNKÖ JOENSUUSSA MESTARUUSLIIGAKAUDEN ENNÄTYSYLEISÖ?

Torstai, 10.11.2022 toi mukanaan synkkiä pilviä joensuulaiselle lentopallotaivaalle. Karelian Hurmos ilmoitti avoimesti taloudellisista haasteista ja haasteita vastaan taistelemiseksi suunnitelmista järjestää tammikuun 28. päivä tukiottelun Motonet Areenassa.  

Tukikampanjan ajan Hurmos on myynyt otteluun 30 euron hintaisia tukilippuja. Lisäksi Motonet Areena on ottelupaikkana tarjonnut uusia mahdollisuuksia myös ottelutapahtuman kumppanimyyntiin.  

Tuossa torstaina 10.11.2022 julkaistussa tiedotteessa lupasimme, että kampanjan onnistuessa haluamme pitää tapahtuman avoinna kaikille halukkaille. Ottelua edeltävänä päivänä tukilippumyynti lähentelee jo tuhatta lippua. Voimme siis yhdessä ja onnellisena todeta kampanjan onnistuneen.  

Onnistuneen tukikampanjan lisäksi seura on saanut useita merkittäviä yhteistyökumppanuuksia vaikean ulostulonsa jälkeen. Myös joensuulaisen urheiluyhteisön osallistumisesta olemme erityisen kiitollisia, josta Joensuun Mailan panos Hurmoksen hyväksi on vailla vertaa.  

Suuri kiitos siitä teille kaikille tukikampanjassa mukana oleville ja vielä mukaan tuleville. Joensuu on todellakin urheilukaupunki. Mestaruusliigakausi ja Hurmoksen tulevaisuus on turvattu.  

Lauantain otteluun ei ole pakollista pääsymaksua.Hurmos haluaa kutsua otteluun kaikki lentopallon ja urheilun ystävät nauttimaan huippulentopallosta huippuolosuhteissa. Haastamme teidät kaikki mukaan ja tavoitteena on rikkoa lentopallon Mestaruusliigan kauden 2022–2023 yleisöennätys, joka on tällä hetkellä 1500 katsojaa Kauhajoella pelatusta Valepa – Savo Volley ottelusta.  

Tuhti infopaketti ottelusta ja sinne saapuville katsojille löytyy osoitteesta www.karelianhurmos.fi  

Lentopallon miesten Mestaruusliigaa, Motonet Areenassa
Karelian Hurmos – Raision Loimu 

lauantaina 28.1.2023 klo 17.00