KIITOS urheilun ja lentopallon ystävät! TUKIOTTELU MOTONET AREENASSA OLI MENESTYS!

TUKILIPPUJA MYYNTIIN KAIKEN KAIKKIAAN YLI TUHAT KAPPALETTA JA MOTONET AREENASSA NÄHTIIN ENNÄTYSYLEISÖ 1550 SILMÄPARIA!

Ottelun huippuhetket

TIEDOTE 27.1.2023 – TUKILIPPUOTTELUN TAVOITE TÄYTTYY – NÄHDÄÄNKÖ JOENSUUSSA MESTARUUSLIIGAKAUDEN ENNÄTYSYLEISÖ?

Torstai, 10.11.2022 toi mukanaan synkkiä pilviä joensuulaiselle lentopallotaivaalle. Karelian Hurmos ilmoitti avoimesti taloudellisista haasteista ja haasteita vastaan taistelemiseksi suunnitelmista järjestää tammikuun 28. päivä tukiottelun Motonet Areenassa.  

Tukikampanjan ajan Hurmos on myynyt otteluun 30 euron hintaisia tukilippuja. Lisäksi Motonet Areena on ottelupaikkana tarjonnut uusia mahdollisuuksia myös ottelutapahtuman kumppanimyyntiin.  

Tuossa torstaina 10.11.2022 julkaistussa tiedotteessa lupasimme, että kampanjan onnistuessa haluamme pitää tapahtuman avoinna kaikille halukkaille. Ottelua edeltävänä päivänä tukilippumyynti lähentelee jo tuhatta lippua. Voimme siis yhdessä ja onnellisena todeta kampanjan onnistuneen.  

Onnistuneen tukikampanjan lisäksi seura on saanut useita merkittäviä yhteistyökumppanuuksia vaikean ulostulonsa jälkeen. Myös joensuulaisen urheiluyhteisön osallistumisesta olemme erityisen kiitollisia, josta Joensuun Mailan panos Hurmoksen hyväksi on vailla vertaa.  

Suuri kiitos siitä teille kaikille tukikampanjassa mukana oleville ja vielä mukaan tuleville. Joensuu on todellakin urheilukaupunki. Mestaruusliigakausi ja Hurmoksen tulevaisuus on turvattu.  

Lauantain otteluun ei ole pakollista pääsymaksua.Hurmos haluaa kutsua otteluun kaikki lentopallon ja urheilun ystävät nauttimaan huippulentopallosta huippuolosuhteissa. Haastamme teidät kaikki mukaan ja tavoitteena on rikkoa lentopallon Mestaruusliigan kauden 2022–2023 yleisöennätys, joka on tällä hetkellä 1500 katsojaa Kauhajoella pelatusta Valepa – Savo Volley ottelusta.  

Tuhti infopaketti ottelusta ja sinne saapuville katsojille löytyy osoitteesta www.karelianhurmos.fi  

Lentopallon miesten Mestaruusliigaa, Motonet Areenassa
Karelian Hurmos – Raision Loimu 

lauantaina 28.1.2023 klo 17.00 

TIEDOTE MARRASKUUSSA 2022 – Nyt on tosi kyseessä. Tarvitsemme teitä enemmän kuin koskaan.

Kuten moni teistä tietää, me Karelian Hurmoksessa olemme pyrkineet viime vuodet kehittämään toimintaamme tavoitteellisesti ja tehneet paljon työtä lentopallon puolesta
Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalassa. Vaikea maailmantilanne on vaikuttanut ja vaikuttaa edelleen myös meidän toimintaamme, jonka jatko on tällä hetkellä hyvin epävarmaa.
Toimintamme edellytyksenä on yhteistyökumppaneiden tuki sekä lipputuloista saadut tuotot.

Järjestämme 28.1.2023 klo 17.00 Karelian Hurmos – Raision Loimu ottelun uudella Motonet Areenalla, minne myymme tukilippuja hintaan 30 € kpl. Olethan mukana
varmistamassa, että upea Hurmos jatkuu myös keväällä ja näemme jatkossakin pääsarjatason lentopalloa Joensuussa.


Julkaisemme pelissä kaikkien tukilipun ostaneiden nimet heidän niin halutessaan, joten laita viestikenttään oma tai yrityksesi nimi, jos haluat, että nimesi on esillä 28.1 pelissä muuten
kirjoita viestikenttään sana tukilippu. Pyrimme myymään niin paljon tukilippuja, että voimme pitää tapahtuman avoinna kaikille halukkaille!

Hurmoksen muodostavat yhdessä seuran toimijat, pelaajat sekä kannattajat. Haluammekin esittää suuret kiitokset teille kaikille hurmoslaisille. Vahva toiveemme on, että yhteinen matkamme jatkuu edelleen menestyksekkäästi!

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Päivi Puhakka
p. 040 634 1762

YKSITYISHENKILÖIDEN Tukipaketit:

1 LIPPU =30 €
2 LIPPUA = 60 €
4 LIPPUA = 120 €
10 LIPPUA = 300 €
20 LIPPUA = 600 €
40 LIPPUA = 1200 €

Maksu tilisiirtona:

POHJOIS-KARJALAN LENTOPALLO RY
FI79 5770 0520 4767 52

Viestikenttään tukilippu ja halutessasi oma nimi