SUNNUNTAINA OLI TARJOLLA SITKEÄÄ ANKKAPAISTIA – HURMOS TAISTELUVOITTOON 3-2

Otteluraportit 3 Teslan tarkkuudella tarjoaa Karelia Magneetti

Karelian Hurmos-Vantaa Ducks 1.10.2023  
(3-2, 25-20, 15-25, 21-25, 25-19, 15-6)  
 
Karelian Hurmos kohtasi Vantaa Ducksin Joensuun Urheilutalolla kauden avausottelussaan. Ottelu alkoi kotijoukkueen johdolla ja ensimmäinen erä meni alusta loppuun kotijoukkueen muutaman pisteen johtoasemassa, ensimmäinen erä Hurmokselle 25-20. Varsinkin Niko-Matias Puhakka onnistui avauserässä hyvin.  Toisessa erässä vierasjoukkue Ducks vähensi selkeästi virheitään, kun taas kotijoukkueella virheitä tuli luvattoman paljon varsinkin hyökkäyspäässä, erä vieraille 15-25. Pitkän tauon jälkeen hurmos palasi kentälle paremmalla ilmeellä mutta myös ducks jatkoi hyviä otteitaan ja ducksin hakkuri takoi palloa hyvällä prosentilla hurmoksen kenttään, tiukahko kolmas erä ducksille numeroin 21-25. Neljännessä erässä hurmos kaivoi ässän hihastaan ja laittoi hakkurin paikalle pitkäaikaisen hurmoshakkuri Ville Louhelan, joka lunasti paikan tehokkaalla syöttöpelillä, neljänteen erään 4 ässää ja vain yksi virhe. Neljäs erä hurmokselle 25-19. Viidennessä erässä Hurmoksen tehokas syöttöpeli jatkui ja vei ducksilta aseet hyökkäyspelistä, viimeisellä syöttövuorollaan Louhela lisäsi ässätilastoihinsa kaksi ässää ja sinetöi viidennen erän hurmokselle lukemin 15-6. 
 
Kommentit:  
Milutin Pavisevic: Onnea hurmokselle voitosta. Emme pelanneet tänään hyvin, tai pelasimme hyvin vain kolmanteen tai neljänteen erään saakka, sen jälkeen pelimme lopahti, Mutta peli on ohi ja seuraavalla viikolla meillä on uusi peli ja uusi mahdollisuus. 
 
Ville Louhela: Ei mitään, tiukka kesä reenattu. Kolme kertaa biitsillä ja viime viikolla kahdet reenit alle. Yllättävän hyvässä kunnossa, kun ei mihinkään satu niin kiva pelata, hienoahan tämä oli vaikka yllättäen tämä komento tuli, kun Atella meni nilkka, niin piti tulla paikkaamaan. Kyllähän tuo pelaaminen rupesi taas vähän polttelemaan. Syötöllä ratkesi peli meille, kun uskallettiin syöttää. 
 
Juho Rajala: Näin jokusen pelin nähneenä, jos vähänkään tulee liian aikaisin sellainen olo takaraivoon, että olisikohan tämä peli tässä ja riittäisikö tämä tältä päivää, niin yleensä juuri silloin kaveri saattaa saada ne muutamat onnistumiset ja päästä takasin peliin mukaan. Sitten katsellaan kun kaveri menee menojaan ja näin siinä tänään vähän kävi. 
 
Daryl Tay: Peli oli aika sekava tänään, aloitimme hyvin ekan erän ja sitten nuoren kokemattoman joukkueen heikkous paljastui. Olimme vähän liian malttamattomia joissain tilanteissa emmekä ratkaisseet hankalia paikkoja fiksusti ja aloimme tehdä liikaa virheitä, mutta sitten Ville toi kentälle rauhallisuutta ja kokemusta, joka helpotti myös muun joukkueen tekemistä kentällä ja toi muillekin itseluottamusta ja uskoa. Meidän pitää oppia tästä ja uskon että pelaajat oppivatkin mutta se vaatii paljon pelejä voittoja ja häviöitäkin. Tämä oli hyvä avaus kaudelle. 
 
 
 
Parhaat Pelaajat:  
Hurmos Ville Louhela 14/+9 
Ducks Milutin Pavisevic 27/+19