POTSIPIITSILLÄ MESTARUUSLIIGAPELAAJIA JA ”MAHLAVA” MEININKI

Karelian Hurmoksen lentopalloilijat ratkovat seuranmestaruutta Nordic Koivun pelipaidoissa

Lentopallon mestaruusliigajoukkue Karelian Hurmos pelaa Potsipiitsillä Tohmajärvellä uuden pääsponsorinsa Nordic Koivun pelipaidoissa lauantaina 27. kesäkuuta.

”Talkoilimme keväällä pienimuotoisesti Uimaharjun koivikoissa, ja nyt pelaamme ikään kuin itse keräämämme taikajuoman eli koivumahlan voimalla”, naurahtaa joensuulaisen Hurmoksen urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen.


Potsipiitsillä Tohmajärvellä Hurmos ratkoo seuran sisäistä beach volley-mestaruutta. Pelipareja on kuusi, ja viimeisessä mittaa ottavat toisistaan Marko Räsänen ja joukkueen uusi päävalmentaja Matti Alatalo. Turnaus alkaa Tohmajärven ulkoliikunta-alueella klo 12.
”Beach volley on tuttu laji, ja tärkeä osa meidänkin kesäistä harjoitusohjelmaamme. Laji yhdistää lentopalloilijoita mutta myös yleisöä, sillä se houkuttelee lentopallon ystäviä lehtereille myös talvikaudella”, Räsänen sanoo.


Hurmoksen mestaruusliigajoukkue on nuorentunut, uusiutunut, ja se koostuu australialaista hakkuria Apech Pacia lukuun ottamatta suomalaisista pelaajista. Potsipiitsi on osa Tohmajärven Potsipäivien ohjelmaa, ja ensimmäinen tapahtuma, jossa Hurmoksen uuden joukkueen suomalaispelaajat esittäytyvät Pohjois-Karjalan lentopalloväelle. Hurmos on profiloitunut koko maakunnan joukkueeksi, vaikka sen kotipaikka onkin Joensuu.

Hurmoksen lentopalloilijat lupaavat, että Potsipiitsillä on lauantaina paitsi mahtava myös ”mahlava” meininki. Samalla Hurmos esittelee Nordic Koivun uuden tuotteen, pian kauppoihinkin tulevan 0,33 litran tetraan pakatun mahlan, joka sopii mainiosti esimerkiksi kesäiseksi jano- ja palautusjuomaksi. ”Fiilikset ovat hyvät, ja me odotamme innolla tuloa Tohmajärvelle, sillä meillä on pelien jälkeen myös uuden joukkueen ensimmäinen ryhmäytymistapahtuma”, sanoo Räsänen.
Räsäsen mukaan Karelian Hurmoksen tavoitteena on löytää tulevalla mestaruusliigakaudella ”hurmosmainen” pelitapa. Joukkue lähtee taistelemaan pudotuspelipaikasta, kovimpana tavoitteena on sijoittuminen kuuden parhaan joukkoon. ”Joukkueemme koostuu lahjakkaista nuorista, ja se on hyvä kasvualusta kansainvälistä uraa tavoitteleville pelaajille. Saatamme nähdä useitakin läpimurtoja tulevalla kaudella”, Räsänen ennustaa. Katseet kohdistuvat erityisesti uusiin yleispelaajiin eli Lauri Jylhään, Jere Heiskaseen sekä Matias Korhoseen. Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo, 24, on tulevalla kaudella nuorin mestaruusliigavalmentaja kautta aikojen.

Lisätietoja antavat:
Marko Räsänen, Hurmos, puhelin 050 495 2819
Susanna Maaranen, Nordic Koivu, puhelin 040 523 7348
Vesa Korhonen, Nordic Koivu, puhelin 0400 199 364