ottelutapahtumaOHJEISTUS

Karelian Hurmos noudattaa otteluissaan Lentopalloliiton, AVI:n ja THL:n antamia ohjeistuksia. Lentopalloliitton ottelutapahtumaa koskeva ohjeistus löytyy osoitteesta https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/koronalinjaukset.html

Suosittelemme vahvasti Koronavilkku-sovelluksen lataamista äppikaupastasi tai osoitteesta www.koronavilkku.fi.

Suosittelemme vahvasti hankkimaan lipun ennakkoon osoitteesta www.nettilippu.fi. Näin vältämme ylimääräistä kontaktia lipunmyynnissä ja saat lippusi hieman edullisemmin. Urheilutalolle otetaan poikkeustilanteessa rajattu määrä yleisöä, jotta turvavälit voidaan pitää ja yleisön on turvallista seurata ottelua.

Lipunmyynti ja ovet avataan yleisölle 45 minuuttia ennen ottelun alkua.

Käytä kasvomaskia saavuttaessa ottelutapahtumaan ja koko ottelutapahtuman ajan.

Saavu paikalle terveenä. Jos sinulla on flunssaoireita, pysythän kotona.

Pidä turvaväli. Huolehdi 1-2 metrin turvavälin pitämisestä ja vältä tarpeettomia kontakteja ja ruuhkautumista ottelutapahtuman aikana.

Huolehdi käsihygieniasta. Kannattaa ottaa myös oma pieni käsidesi mukaan. Pese kätesi huolellisesti ja usein. Paikan päällä on tarjolla käsidesiä runsaasti.

Jos sinulle tulee tarve yskiä tai aivastaa, tee se hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Suosi kahviossa ja klubilla lähimaksua.

Huomioithan, että ottelun jälkeen yleisöllä ei ole pääsyä kenttätilaan, eikä pelaajilla ole pääsyä katsomoon. Anna pelaajille, henkilökunnalle, tuomareille, toimitsijoille ja muulle ottelutapahtuman henkilökunnalle työrauha. Kentän ja vaihtopenkin viereen tai pukuhuoneisiin meneminen ei ole sallittua.

JOENSUUN URHEILUTALO

Joensuun Urheilutalo – Marko Pennanen

Karelian Hurmoksen kotipyhättönä toimii Joensuun Urheilutalo (Koskikatu 12, 80100 Joensuu).

Urheilutalon omistaa Joensuun kaupunki. Perinteikkäällä Joensuun Urheilutalolla on pelattu useita mieleenpainuvia lentopallo-otteluita. Aikoinaan Joensuun Prihat taisteli pääsarjamitaleista urheilutalolla, jonka jälkeen Mutalan Riento toi miesten lentopallon huppuhetket joensuulaisille. Nämä seinät janoavat lisää tarinoita. Tule kirjoittamaan niitä Hurmoksen kanssa. Nähdään kotiotteluissa!

Urheilutalon pääkatsomon kapasiteetti on noin 420 istumapaikkaa ja ottelutapahtumaan mahtuu kaikkiaan noin 550 katsojaa. Pääkatsomon keskiosan vihreät kuppi-istuimet ovat numeroituja paikkoja. Muut istumapaikat pääkatsomossa ovat numeroimattomia.