ottelutapahtumaOHJEISTUS

Karelian Hurmos noudattaa otteluissaan Lentopalloliiton, AVI:n ja THL:n antamia ohjeistuksia. Lentopalloliitton ottelutapahtumaa koskeva ohjeistus löytyy osoitteesta https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/koronalinjaukset.html

Suosittelemme vahvasti Koronavilkku-sovelluksen lataamista äppikaupastasi tai osoitteesta www.koronavilkku.fi.

Suosittelemme vahvasti hankkimaan lipun ennakkoon osoitteesta www.nettilippu.fi. Näin vältämme ylimääräistä kontaktia lipunmyynnissä ja saat lippusi hieman edullisemmin. Urheilutalolle otetaan poikkeustilanteessa rajattu määrä yleisöä, jotta turvavälit voidaan pitää ja yleisön on turvallista seurata ottelua.

Lipunmyynti ja ovet avataan yleisölle 45 minuuttia ennen ottelun alkua.

Käytä kasvomaskia saavuttaessa ottelutapahtumaan ja koko ottelutapahtuman ajan.

Saavu paikalle terveenä. Jos sinulla on flunssaoireita, pysythän kotona.

Pidä turvaväli. Huolehdi 1-2 metrin turvavälin pitämisestä ja vältä tarpeettomia kontakteja ja ruuhkautumista ottelutapahtuman aikana.

Huolehdi käsihygieniasta. Kannattaa ottaa myös oma pieni käsidesi mukaan. Pese kätesi huolellisesti ja usein. Paikan päällä on tarjolla käsidesiä runsaasti.

Jos sinulle tulee tarve yskiä tai aivastaa, tee se hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Suosi kahviossa ja klubilla lähimaksua.

Huomioithan, että ottelun jälkeen yleisöllä ei ole pääsyä kenttätilaan, eikä pelaajilla ole pääsyä katsomoon. Anna pelaajille, henkilökunnalle, tuomareille, toimitsijoille ja muulle ottelutapahtuman henkilökunnalle työrauha. Kentän ja vaihtopenkin viereen tai pukuhuoneisiin meneminen ei ole sallittua.