Otteluraportti Karelian hurmos – Tuto volley – hurmoksen kotitupla päättyi toiseen tappioon

1-3 (23-25/ 23-25/ 25-17/ 22-25)

Karelian hurmos kohtasi TUTO Volleyn lauantai-illan ottelussa Joensuun urheilutalolla, ottelu alkoi tuto volleyn hallinnassa, kun vierasjoukkue otti jopa 5-0 johtoaseman heti ottelun alkuun. Kotijoukkueen tehokkaimmat pelaajat ensimmäisessä erässä olivat keskellä pelannut Ville Louhela ja hakkurina pelannut Janne Marttila, vierasjoukkueen tehokkaimpina olivat William Groffier ja Aleksander Rastamo. Erä oli tasainen loppuun asti ja tilanne oli vielä tasan 22-22, mutta TUTO volley oli lopulta parempi lukemin 25-23.

Toinen erä alkoi kotijoukkueelta paremmin ja erä eteni pitkälle hienoisessa kotijoukkueen hallinnassa, vierasjoukkue TUTO oli kuitenkin loppuerästä vahvempi ja nappasi toisen erän nimiinsä myös lukemin 25-23.

Pitkän erätauon jälkeen kotijoukkue muutti rosteriaan jälleen, tällä kertaa toisena yleispelaajana pelasi Hurmoksen hakkuriksi joukkueeseen hankittu Alex Nikolov, Kotijoukkueen muutokset toimivatkin hyvin sillä kolmas erä meni kirkkaasti Hurmokselle lukemin 25-17.

Neljännessä erässä TUTO Volley sai taas hyvän otteen pelistä ja otti Hurmoksen karhuista niskalenkin heti erän alussa. Turkulaiset saivat torjunnalla kuriin hyvin hakkurina pelanneen Janne Marttilan ja menivät menojaan, Hurmos nousi vielä ottelun lopussa kahden pisteen päähän tutosta, mutta ei pystynyt pysäyttämään heitä ajoissa heidän hakkurin loukkaantumisesta huolimatta.