Otteluennakko: Karelian Hurmos vs. VaLePa

Sunnunntaina 26.11 klo 17.00 Joensuun Urheilutalolla vastakkain asettuvat Karelian Hurmos ja VaLePa Vammalasta. Vaisusti kauden aloittanut Hurmos lähtee haastamaan Valepaa, joka on esittänyt vahvaa ja tasokasta peliä, kuten odottaa saattaa joukkueelta, joka on ollut katkeamattomasti mitallikannassa aina vuodesta 2011 lähtien.

VaLePa saapuu otteluun vahvassa vireessä. Joukkue on näyttänyt olevansa tänäkin vuonna yksi liigan kärkijoukkueista vakuuttavalla pelillään. Mikko Esko pyörittää peliä taidokkaasti ja Joensuussakin liigaurallaan pelanut libero Eetu Pennanen on puolestaan joukkueen luottopelaaja puolustuspäässä ja johtaa vastaanottoa kiven kovalla kokemuksella.

Hurmos lähtee otteluun haastajana ja tulee taistelemaan voitosta kynsin ja hampain. Edellisen pelin tappiosta sisuuntuneella joukkueella on voitonnälkä ja tulee varmasti taistelemaan kaikki pallot viimeiseen asti.Yleisö saa seurata mielenkiintoista kamppailua kahden erilaisessa tilanteessa olevan joukkueen välillä. VaLePa lähtee otteluun suosikkina, mutta lentopallo on laji, jossa yllätykset ovat aina mahdollisia. Ottelusta odotetaan jännittävää ja tunteikasta, kun joukkueet ottavat yhteen kentällä ja tavoittelevat tärkeitä pisteitä liigataulukossa.