OTTELUENNAKKO HURMOS-DUCKS – KOTIVOITOLLA KESÄLOMALLE JA LIIGAPAIKAN VARMISTUS ENSI KAUDEKSI

Ottelusarja Karelian Hurmoksen ja Vantaa Ducksin välillä on katkolla Joensuussa keskiviikkoillan kamppailussa. Karelian Hurmos otti tärkeän vierasvoiton Duckseista maanantaina Myyrmäen energia-areenalla. Ottelu alkoi Hurmokselta katastrofaalisesti johtaen 12-25 lukemiin ensimmäisessä erässä, sen jälkeen sisuuntunut Hurmos pystyi kääntämään ottelun 3-2 voitoksi ja näin saamaan mahdollisuuden katkaista ottelusarjan Joensuussa keskiviikkona.

Ottelusta on varmasti maanantain ottelun tavoin tulossa tiukka ja tunnerikas vuoristorata. Pakko voiton edessä oleva Ducks tulee Joensuuhun varmasti rytinällä, eikä kotijoukkueen parane aliarvioida vaarallista vantaalaissikermää. Kotijoukkue panee keskiviikkona varmasti parastaan, jotta ottelusarja saadaan päätökseen ja sarjapaikka säilytettyä.

Kotiyleisön tuki on nyt tärkeämpää kuin kertaakaan aikaisemmin tällä kaudella, joukkueet pelaavat nyt jo kolmannen kerran vastakkain vain viiden päivän sisään ja reisissä on varmasti maitohappoja molemmin puolin verkkoa. Yleisön kannustus keventää jalkaa varmasti ja antaa lisää voimaa kotijoukkueelle taistella kynsin hampain sarjapaikan säilyttämiseksi. Kaikki lentopallon ystävät ovat siis enemmän kuin tervetulleita. 

Ottelu pelataan Joensuun urheilutalolla keskiviikkona kello 18.30.