Loimu saapuu kokemaan Hurmoksen – otteluennakko

Mestaruusliiga jatkuu Karelian Hurmoksen osalta lauantaina 30.10. klo 17:00 Joensuun Urheilutalolla. Vieraaksi saapuu sarjassa yhdeksäntenä majaileva perinteikäs Raision Loimu, joka on voittanut yhden viidestä pelaamastaan ottelusta. Hurmoksella voittoja on kaksi, mutta pelattuja otteluita vasta neljä. Erikoinen nippelitieto on sekin, että lauantain ottelu on Loimulle kauden ensimmäinen vieraskentällä.

Keskinäiset kamppailut historian saatossa ovat päättyneet viidesti Hurmoksen voittoon, Loimu on päässyt juhlimaan kerran. Lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset, sillä kumpaakin joukkuetta on povattu sarjan mustaksi hevoseksi. Välähdyksiä tästä on jo nähty Hurmoksen kaadettua sekä Hurrikaanin että Tiikerit, ja Loimu onnistui nappaamaan pisteen suursuosikki VaLePa:lta.

Edellinen ottelukierros maustoi ennakkoasetelmia entisestään, sillä Hurmos marssitti Akaa-Volleytä vastaan täyden kokoonpanon ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Loimu puolestaan pelasi edellisen ottelunsa ilman ehdotonta ykköstykkiään, selkävaivoista kärsinyttä iranilaishakkuri Ali Fazlia. Häntä tuurasi onnistuneesti Sebastian Pozo Hernandez, joka on aiemmin viihtynyt yleispelaajan paikalla.

”Loimu on pelannut pirteää lentistä, vaikka neljä edellistä peliä onkin päättynyt tappioon. Vaarallinen joukkue, löytyy hyviä nuoria suomalaisia pelaajia ja sopivat vahvistukset ulkomailta. Hyökkäävät rohkeasti ja varmasti tulevat kovalla sykkeellä heti ensimmäisestä pallosta alkaen. Meillä on nousujohteinen treenipätkä takana, lähdetään viemään omaa tekemistä pykälää ylöspäin ja haetaan samalla tasaisuutta omaan pelaamiseen” tuumi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo ottelun lähtökohtia.

”Pelaamme hyvää joukkuetta vastaan ensimmäisen vierasottelumme. En tiedä vielä, onko Fazli pelikunnossa, mutta Sebastian pystyy korvaamaan hänet ja tekemään hyvää työtä. Uskon, että tulee pitkä ottelu ja jos pystymme parantamaan oman syöttömme tasoa, voimme tuoda pisteet kotiin” ennakoi Loimun päävalmentaja Aitor Barreros lauantai-illan kamppailua.

Seuraa heitä:

Hurmos: Petteri Härkönen

Keskitorjuja Härkönen on tehnyt tasaisen varmaa työtä niin torjunta- kuin hyökkäyspelissäkin. Pallo saa Härkösen kädestä kovaa kyytiä, eikä miehen ulottuvaa torjuntaa ole helppo ohittaa.

Loimu: Ali Fazli / Sebastian Pozo Hernandez

Pelasi Loimun hakkurina kumpi tahansa, niin tulivoimaa löytyy. Molemmat lyövät palloa kovaa ja korkealta, ja varmasti näyttäviä hyökkäyksiä on luvassa.  

Karelian Hurmos-Raision Loimu lauantaina 30.10. klo 17:00 Joensuun Urheilutalolla. Liput otteluun www.karelianhurmos.fi/liput. Otteluisäntänä Sotka.