LIPPUINFO 17.2. otteluun – Hurmos vs LOIMU

Aluehallintovirasto on purkanut vielä viime ottelussa voimassa olleet rajoitukset. Tulevan torstain otteluun voit kuitenkin halutessasi varata oman paikan ennakkoon ostaessa. Kuitenkaan välttämätöntä tämä ei siis ole, vaan ovelta voi tulla otteluun normaalisti ilman paikkalippua. Kannattaa kuitenkin huomioida, että oma tuttu paikka voi olla siinä tapauksessa varattuna.

Hankithan lippusi sujuvuuden vuoksi ensisijaisesti ennakkoon.

Tunnistautuneena Veikkauksen Etuasiakkaana saat Karelian Hurmos – Raision Loimu -otteluun kaksi lippua yhden hinnalla.

Etu lunastetaan lipunmyynnistä Veikkaus-korttia tai Veikkauksen mobiilisovelluksen korttia näyttämällä. Toimi nopeasti, koska etulippujen määrä on rajattu.

Jos varaat paikkasi etukäteen, toimi näin:

Numeroidut kausikortit (kuppipenkit)
Numeroidun kausikortin haltijan ei tarvitse tehdä toimenpiteitä ennen ottelua. Riittää, kun tulet paikalle ja tuot hurmoksen mökkiin mukanasi!

Numeroimattomat kausikortit ja kumppanikortit
Numeroimattoman kausikortin tai kumppanikortin haltijan tulee varata itselleen paikka nettilippu.fi-järjestelmän kautta. Ovella tulee esittään voimassa oleva nuermoimatonkausikortti sekä tuo ottelukohtainen paikkalippu.

Vapaaliput
Vapaalippu tai muu ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttava lippu; Karelia AMK:n opiskelija, sotiemme veteraani, Karelian Hurmoksen juniori tai alle 7-vuotias. Numeroimattoman kausikortin tai kumppanikortin haltijan tulee varata itselleen paikka nettilippu.fi-järjestelmän kautta. Ovella tulee esittään vapaalippu tai maksuttomuuteen oikeuttava todistus sekä ottelukohtainen paikkalippu.

TOIMI NÄIN:

  1. Mene osoitteeseen https://www.nettilippu.fi/fi/event/mestaruusliiga-2021-karelian-tiikerit
  2. Valitse paikka tai paikat kartalta ja valitse sen jälkeen lipun tai lippujen tyypit oikealta valikosta.

3. Jatka suorittamaan tilaus loppuun