Lakkapaa.com jätti Hurmoksen nollakerhoon

Lakkapaa.com esitteli uuden baijerilaishenkisen peliasunsa keskiviikkona voitokkaasti Karelian Hurmoksen jäätyä erävoitoitta ja edelleen miesten Mestaruusliigasssa nollakerhoon. Lakkapaa.com:in voittonumerot olivat 3-0 (25-15, 25-16, 29-27).

Kahden viikon karanteenista palanneille rovaniemeläisille voitto ja täysi pistepotti oli kauden toinen kolmesta pelistä. Hurmos on vielä ilman erävoittojakin neljän pelatin pelin jälkeen.

Ville Louhela, Hurmos

– Meidän pelimme muistutti ensimmäisten erien osalta koulupeliä. Pitkällä tauolla kopissa ääni nousi ja sen jälkeen tulikin erilainen porukka peliin.

Niko-Matti Koskela, Lakkapää

– Voiton jälkeen on todella hyvä fiilis. Pari viikkoa on ollut melkoista menoa. Pitää olla tytyyväinen, että siitä huolimatta pelasimme hyvää lentopalloa ja otimme voiton. Kolmannessa erässä jouduimme vähän kovemmille. Virhekontrolli pysyi kuitenkin kolmannessa erässäkin, ja maltoimme pelata hyvin. Vastustaja teki viimeisessä erässä muutaman virheen enemmän ja voitimme pelin.

Matti Alatalo, Hurmos

– Vaikea ottelu oli tänään. Tekeminen treeneissä on hyvää, mutta pelissä tuli henkinen lukko jälleen. Itse otan valmentajana vastuun siitä. Pitkän tauon jälkeen paransimme peliä kolmanteen erään. Erityisesti hyökkäyksessä Lakkapää oli tänään paljon parempi.

Jukka Tuovinen, Lakkapää

– Pitää olla ylpeä joukkueesta. Lähtökohdat eivät olleet karanteenin vuoksi otolliset. Hallitsimme peliä ensimmäisissä erissä lähes mielin määrin. Vastustaja paransi kolmanteen erään, ja meillä putosi taso hieman. Kolmannen erän lopun taistelu tekee kyllä hyvää meidän joukkueelle. Vastuu pisteiden tekemisessä on tasoittunut. Se on hieno asia tulevaisuutta ajatellen. Tämän päivän ainoa tavoite oli voittaa. Saavutimme sen.

Parhaat pelaajat
Lakkapää.com, Eetu Häyrinen
Karelian Hurmos, Ville Louhela

Lakkapaa.com – Hurmos 3-0 (25-15, 25-16, 29-27)
Lakkapää: Häyrinen 21/+15, Lemola 13/+5, Baranov 9/+7
Hurmos: Louhela 12/+4, Heiskanen 10/+2, Jylhä 8/+2
Ässät 3-3, syöttövirheet 9-6, torjunnat 11-8, hyökkäys% 48-34, vastaanotto% 53-51

Pistekilpailu:
3 Häyrinen Lakkapaa.com
2 Koskela Lakkapaa.com
1 Väisänen Lakkapaa.com

PROlibero
Teemu Silventoinen, Lakkapaa.com

Kuva: Lakkapaa.com / Mestaruusliiga