KyKy BetSet Hurmoksen vieraaksi hyväntekeväisyysotteluun

Lauantaina Joensuun urheilutalolla klo 17:00 alkavassa Karelian Hurmoksen ja kyyjärveläisen KyKy BetSetin välisessä ottelussa on jaossa kolmen tärkeän sarjapisteen lisäksi hyvää mieltä: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa ja Hurmos järjestävät Yhteistä hyvää –tempauksen, jonka tarkoituksena on kerätä hyväkuntoisia urheiluvälineitä Hope Joensuulle eteenpäin lahjoitettavaksi. Lahjoittajille Hurmos tarjoaa myös ilmaisen sisäänpääsyn (avec) lauantain otteluun!

Hurmos palaa pelaamaan urheilutalolle pitkän tauon jälkeen. Edellisen kerran perinteikkäässä salissa väännettiin 11.1. ja tuolloin Hurmos löi Hurrikaanin kotiyleisön riemuksi 3-0. Vahvaksi kotijoukkueeksi profiloitunut Hurmos lähtee lauantain otteluun vain ja ainoastaan voitto mielessä. Taistelu runkosarjasijoituksista ja pudotuspelien kotiedusta käy kiivaana ja jokainen piste, erävoitto ja eräpistekin voi nousta vielä isoon arvoon.

KyKy-BetSet on nousijajoukkueena saanut kokea mestaruusliigan kovuuden ja on taulukossa viimeisellä sijalla. Vieraskentällä 12 ottelua ovat tuoneet kaksi voittoa ja välttääkseen karsinnat kyyjärveläisten on kerättävä jäljellä olevista neljästä ottelusta käytännössä kaikki mahdolliset pisteet, mutta silloinkaan sijoitus ei ole joukkueen omissa käsissä. KyKy-BetSet on kuitenkin osoittanut, että se kykenee haastamaan minkä tahansa joukkueen, joten ilmaiseksi ei lauantaina ole luvassa pisteen pistettä.

Joukkuetason tilastoissa syöttöpelistä löytyy mielenkiintoinen yksityiskohta. Hurmos on syöttänyt sarjassa eniten ässiä, vastaavasti KyKy-BetSet on tehnyt vähiten syöttövirheitä. Tilastojen perusteella Hurmoksella on etu niin vastaanotto- kuin hyökkäyspelissäkin, torjuntapuolella tehdyt pisteet erää kohden ovat lähes tasan. Kauden edetessä pallorallit pitenevät joukkueiden oppiessa tuntemaan toistensa vahvuudet, joten lauantaina jatkopallopelaamisella on valtava merkitys.

”Hienoa päästä pelaamaan kotiluolaan. Aivars Petrusevics ja Oskari Keskinen ovat isossa vastuussa hyökkäyspuolella ja sieltä pitää saada tehoja alas. Oma pelaaminen isossa keskiössä, töitä pitää olla valmis tekemään nöyränä alusta loppuun” kommentoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo lauantain lähtökohtia.

”Betonimiesten tie vie Hurmokseen. Joensuun ylpeys on nostanut tasoaan kausi kaudelta. Joko tänä keväänä on torijuhlien aika? Lauantaina Kyky-BetSetin miehillä on uusi mahdollisuus yrittää historian ensimmäisiä pisteitä Joensuun urheilutalolla, tähän saakka se on ollut mahdoton tehtävä. Keskiviikkona VaLePan kotisalissa kohdannut joukkue esiintyi tappiosta huolimatta pirteästi. Runkosarjan loppu häämöttää ja Betonimiesten tie vie karsintapeleihin. Lähdemme hakemaan positiivista tulosta, ainakin joukkue tarvitsee itseluottamuksen kannalta onnistumisia. Mauri Kurppa on potkinut meitä eteenpäin ja VaLePa-pelin perusteella Hurmos saa ottaa jumbojoukkueen kohtaamisen tosissaan. Urheilutalon yllätystä tullaan hakemaan” kertoili KyKy-BetSetin Hannu Kalliojärvi tunnelmista ennen ottelua.

Karelian Hurmos – KyKy BetSet lauantaina 18.2. klo 17:00 Joensuun urheilutalolla ja Ruutu+ -palvelussa.