Keskitorjuja Nuutti Niinivaara Hurmoksen paitaan

Karelian Hurmos täydentää keskikaistaansa tekemällä 1+1-vuotisen sopimuksen Nuutti Niinivaaran kanssa. Kesän maajoukkuerinkiin nimetty 23-vuotias 201-senttinen keskitorjuja saapuu Joensuuhun Oulun Ettasta. Niinivaara tuo mukanaan osaamista sekä hyökkäykseen että torjuntapeliin.

”Tosi hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä Joensuuhun. Itselläkin vaihtuu maisema nyt pitkästä aikaa, siistiä päästä näkemään mikä meininki on Itä-Suomessa. Odotan ensi kaudelta tosi taistelevaa joukkuetta, kovia pelejä ja hienoa tunnelmaa hallilla. Tuu säkin katsomaan, kun me taas syksyllä pelataan!” kommentoi Niinivaara allekirjoitettuaan sopimuksen.

”Nuuttia on tullut seurattua jo muutama vuosi ja onkin hienoa, että saadaan mies Joensuuhun. Omaa paljon potentiaalia ja on erittäin motivoitunut tekemään töitä oman kehityksen ja joukkueen menestyksen eteen” kertoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo näkemyksiään uudesta vahvistuksesta.
Hurmoksen joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa, ja seuraava sopimus julkaistaan jo tulevana maanantaina. Pysy siis kuulolla!

Karelian Hurmoksen sopimustilanne 29.4.2022

Pelaajat

Tatu Hakkarainen, libero (2024)
Petteri Härkönen, keskitorjuja (2023) 
Eetu Häyrinen, hakkuri (2023)
Lauri Jylhä, yleispelaaja (2023)
Lasse Jylhä, passari (2023)
Atte Rissanen, keskitorjuja (2024)
Matias Korhonen, yleispelaaja (2023+optio)
Nuutti Niinivaara, keskitorjuja (2023+optio)

Staff

Matti Alatalo, päävalmentaja
Valtteri Jääskeläinen, apuvalmentaja
Jari-Pekka Lund, fysiikkavalmentaja
Veikko Kukkonen, huoltaja