Karelian Hurmos – Hurrikaani Loimaa Otteluennakko


Sunnuntaina 10.12 klo 17.00 Joensuun Urheilutalolla Karelian Hurmos kohtaa Hurrikaani Loimaan. Hurrikaani saapuu Joensuuhun neljän peräkkäisen otteluvoiton putkella ja tällä hetkellä sijoittuvat toisella sijalla sarjataulukossa. Karelian Hurmos, joka sijaitsee sarjataulukon 9:nnellä sijalla, on kuitenkin osoittanut pystyvänsä ottamaan tärkeitä pisteitä korkealla taulukossa olevista joukkueista, näyttäen vahvaa ja mallikasta peliä VaLePaa vastaan.

Hurrikaani Loimaan Greg Petty teki 24 pistettä Kokkolan Tiikereitä vastaan viime perjantaina. Mies on näyttänyt kovia tehoja ja taitoja kauden aikana, ja Karelian Hurmos on varmasti ottanut miehen tehokkuuden huomioon valmistautuessaan peliin.
 Karelian Hurmoksella on ikävä tappio alla, mutta laadukkaat treenit, valmistelut ja ennen kaikkea verta kiehuttava intohimo ja sudennälkä voittoon ovat läsnä. Janne Marttila ja Isaias Sanchez tekivät kumpikin 20 pistettä keskiviikon pelissä KyKyä vastaan, ja varmasti nämä miehet näyttävät erittäin laadukasta peliä passari Niko Haapakosken silkkisestä passista.

On varmaa, että sunnuntaina 10.12 klo 17.00 Joensuun Urheilutalolla nähdään erittäin laadukasta ja intohimoista lentopallon juhlaa. Joten kaikki paikalle ja kannustamaan Karelian Hurmosta voittoon!