Karelian Hurmoksen joukkuekokoonpano kaudelle 2021–2022 jo lähes valmis

Kuluneen kauden päätteeksi päällimmäinen tunne Hurmoksen leirissä oli pettymys, sillä joukkue jäi loppukauden hienoista suorituksista huolimatta playoff-pelien ulkopuolelle. Kauden läpikäynti aloitettiin pikaisesti, jonka jälkeen tehtiin perusteellinen kartoitus uuden joukkueen rakentamiseksi. Harjoittelukausi pääsee vauhtiin heti tällä viikolla.

”Viimeisen pelin jälkeen perkasin koko menneen kauden läpi viikko viikolta ja kävin läpi, mitä oli tapahtunut. Tämän jälkeen oli helppo kääntää katse kohti uutta kautta ja miettiä, millaisia tyyppejä ja palasia joukkueemme tarvitsee tulevilla kausilla, jotta voimme ottaa askelta eteenpäin ja pelata parempaa ja voitokkaampaa lentistä.  Haluamme tulevaisuudessa olla pelaamassa korkeammista sijoituksista, kuin menneellä kaudella, ja sen eteen tullaan tekemään yhdessä tiiviisti töitä” toteaa Matti Alatalo, Hurmoksen päävalmentaja. 

”Mielenkiinto Hurmosta kohtaan pelaajien puolelta on ollut aivan eri lähtökohdissa edelliskauteen verrattuna, paljon on ollut kiinnostusta ja jopa ylitarjontaa. Olen joutunut jo muutamille sanomaan, että joukkue alkaa olla kasassa. Tämä viestii siitä, että organisaationa olemme tehneet asioita hyvin ja pelaajat kokevat, että Hurmos ja Joensuu ovat kiinnostava paikka, jossa pelaajista pidetään hyvää huolta” taustoittaa päävalmentaja Alatalo.

Joukkueen kokoonpanoon liittyvät kahden vuoden sopimuksilla passari Mikael Kyllönen Lentopalloseura Ettasta ja passari Lasse Jylhä Raision Loimusta.

”Mikael Kyllönen on itselleni tuttu kaveri Rovaniemeltä, hänet potkin itse liigakentille Ettaan. Sain Mikaelin kiinnitettyä kahden vuoden erossa olon jälkeen Hurmokseen ja odotan kyllä innolla, että pääsemme jälleen tekemään yhteistyötä. Mikael Kyllönen ja Lasse Jylhä ovat molemmat nälkäisiä pelaajia, jotka etsivät seuraavaa steppiä lentopallouralleen. Molempien kanssa kävimme seuran tilanteen läpi ja ne ajatukset, joita meillä Hurmoksessa tulevaisuudesta on. Keskustelut olivat erittäin positiivisia ja antoisia, eikä paljon maanittelua vaadittu, että kaverit olivat innostuneita lähtemään tähän porukkaan mukaan.”

”Saimme kiinnitettyä joukkueeseen myös Eetu Häyrisen, joka tuo Hurmokseen mukanaan kokemusta, osaamista ja johtamista. Eetu pelasi viime kaudella Lakkapäässä täysammattilaisena ja voitti runkosarjan pistepörssin. Tämä kertoo siitä, että olemme Hurmoksena onnistuneet organisaationa herättämään mielenkiintoa, jotta tämän tasoinen nimekäs pelaajakin haluaa seuraan liittyä. Itse pidän Eetussa erityisesti siitä, että hän on kova työmies, jolla on kova harjoittelumoraali, mutta jolta löytyy myös tulisieluisuutta peliin. Eetu on vahva kaikilla osa-alueilla ja auttaa koko joukkuetta menestymään” iloitsee Alatalo. 

Hurmoksen koko lähes valmis kokoonpano löytyy osoitteesta www.karelianhurmos.fi/joukkue