Joensuussa järjestettiin onnistunut A-poikien sm-lopputurnaus – Karkkilan pojat juhlivat suomenmestaruutta

Motonet Areenalla viikonloppuna järjestetty A-poikien SM-lopputurnaus oli onnistunut kokonaisuus, jossa kahden seuran yhteistyö sekä tukijoiden panos kulminoitui hienoon urheilutapahtumaan.

Läpi turnauksen nähtiin tasaisia ja tasokkaita otteluita. Kaiken kruunasi tasaväkinen finaali Karkkilan Poikien ja Kempeleen Lentopallon välillä. Ottelun päätteeksi KaPo juhli mestaruutta.

Motonet Areenan lehtereillä riitti koko viikonlopun runsaasti lentopallon ystäviä, joiden joukossa miesten maajoukkueen valmennusjohto Olli Kunnari ja Matti Alatalo. Molemmat olivat mielissään tapahtumasta. Matti Alatalo oli myös katsastamassa miehitystä U20-maajoukkueeseen.

Lue lisää miesten kommentteja ja fiiliksiä tapahtumasta Sanomalehti Karjalaisesta osoitteesta https://www.karjalainen.fi/urheilu/qlbo2zs5kq (maksullinen)

Turnauksen fiiliksiin voit vielä palata kuvagallerian tai @karelianhurmos instagramtilin välityksellä. Kuvagalleria löytyy osoitteesta https://lentopalloliitto.kuvat.fi/kuvat/Nuoret/SM+2024/A-nuorten+SM+2024/A-pojat+SM+2024/

Eikä lentopallohuuma Pohjois-Karjalan sydämessä pääty tähän. Koko suomalainen juniorilentopalloyhteisö kokoontuu Joensuun Mehtimäelle kesäkuun alussa, kun maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma POWER CUP rantautuu Joensuuhun!

Turnauksen All Stars seitsikko

Maajoukkuevalmentajien valitsemaan turnauksen All Stars seitsikkoon valittiin:

Passari: Otto Oivanen, Karkkilan Pojat
Hakkuri: William Groffier, Karkkilan Pojat
Libero: Panu Salmijärvi, Karkkilan Pojat
Keskitorjuja: Aaro Paananen, Puijo Wolley
Keskitorjuja: Miikku Makkonen, Kempeleen Lentopallo
Yleispelaaja: Mikko Määttä, Kempeleen Lentopallo
Yleispelaaja: Juho Turri, Valepa

Hienon vastuksen Karkkilan Pojille finaalissa tarjonnut Kempeleen Lentopallo saavutti turnauksessa hopeaa.
Puijo Wolley pääsi juhlimaan ansaittua pronssia kaadettuaan pronssitaistossa Valepan.