Jere Heiskanen käyttää sopimuksensa option ja suuntaa kaudeksi 2022–2023 Euroopan kentille

Tällä kaudella Karelian Hurmoksen riveissä läpimurtokauden pelannut yleispelaaja Jere Heiskanen siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan Eurooppaan. Hurmos ja Jere ovat hyvässä yhteistyössä sopineet yhteistyön päättymisestä tällä erää.  

”Antoisat 2 vuotta Joensuussa, paljon tapahtunut kehitystä ja hienoa ollut päästä pelaamaan liigalentopalloa omassa kotikaupungissa. Iso kiitos joukkueelle, valmennukselle ja kaikille, jotka ovat olleet matkassa mukana.” tuumii Jere ajastaan Hurmoksessa. 

Päävalmentaja Matti Alatalo kommentoi Jeren kahta Hurmoskautta ja tulevaa näin; ”Jeren kanssa on ollut antoisaa työskennellä viimeiset 2-vuotta. Nälkäinen, motivoitunut ja työteliäs kaveri. Ehdottomasti olisi haluttu jatkaa vielä tulevanakin kaudella töitä hänen kanssaan, mutta kiva nähdä, että kehitys on nähty muuallakin ja Jere pääsee ottamaan seuraavan askeleen urallaan.” 

Karelian Hurmos kiittää Jereä panoksestaan pohjoiskarjalaisen lentopalloilun eteen ja on hienoa, että Joensuusta ponnistetaan myös Euroopan muille kentille. Tämä on myös vahva osoitus, että Karelian Hurmoksen laadukas valmennus ja seuratoiminta alkaa kantaa hedelmää. 

Jere Heiskasen ensi kauden seura tiedottaa sopimuksesta myöhemmin. Karelian Hurmoksen ensi kauden joukkueen rakentaminen on myös jo aloitettu ja sopimusuutisia on luvassa viimeistään huhtikuun aikana.