JERE HEISKANEN JATKAA JOENSUUSSA KAKSI SEURAAVAA VUOTTA

Karelian Hurmos on hyvällä tiellä rakentaessaan seuraavan kauden joukkuetta. Joukkueella on tällä hetkellä allekirjoitettuna sopimus seitsemän pelaajan kanssa, joista viimeisempänä jatkonsa seuran kanssa on vahvistanut erinomaista kautta pelaava Jere Heiskanen. Lokakuun loppupuolella tapahtunut loukkaantuminen ei ole tuntunut hidastavan nuoren pelaajan kehitystä.  

Helmikuussa takaisin Hurmoksen pelikentille liittynyt Jere on näyttänyt edelleen paluunsa jälkeen samoja hyviä otteita, joita häneltä totuttiin näkemään jo alkukaudesta. ”Jeren myötä loksahtaa paikoilleen tärkeä palanen joukkueemme runkoon ja saamme tällä aikaan Hurmokselle hienoa jatkumoa tulevaan. Olemme tehneet Jeren kanssa toimivaa yhteistyötä tähän asti ja tiedän, että Jerellä on vielä paljon ulosmitattavaa pelillisesti jokaisella osa-alueella. Hän on valmis sitoutumaan toimintaan ja auttamaan Hurmosta eteenpäin. Tietysti haluan valmentajana joukkueen menestyksen ohella kehittää pelaajaakin kohti isompia kenttiä” päävalmentaja Matti Alatalo kommentoi. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme kertoa tämän uutisen avainpelaajamme jatkosta Joensuussa. Jerellä on vahvat sukujuuret täällä, mikä taas on omiaan lisäämään toimintamme uskottavuutta paikallisesti. Haluamme, että Hurmoksella on omia esikuvia alueellisesti myös tulevaisuuden lentopalloilijoille. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa meillä onkin kehittää Hurmoksen junioritoimintaa edustusjoukkueen vanavedessä” valottaa Hurmoksen tilannetta urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen.  

Jere Heiskanen on päätökseensä tyytyväinen: ”Aivan mahtavat fiilikset tulevasta, on kiva jatkaa töitä Matin kanssa ja muutenkin hyvässä jengissä. Onhan se hienoa pelata omassa kotikaupungissa, olen viihtynyt täällä hyvin. On kiva painaa hommia, kun on joukkueen toiminnan taustat kunnossa ja seuran tulevaisuus hyvällä mallilla.”