Isänpäivän etkona tarjolla kiihkeää taistelua Itä-Suomen herruudesta

Otteluennakko: Karelian Hurmos vs. Savo Volley

Lauantaina 11.11 klo 17.00 Joensuun Urheilutalolla kentällä kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka ovat kokeneet haasteita alkukauden aikana, mutta ovat nyt valmiita kääntämään kurssinsa voittojen tielle. Viime viikkoina Hurmos on kokenut useita tappiota vieraskentillä, ja Savo Volleyllä on vielä kauden avausvoitto ottamatta. Savo Volleyllä otteluita on takana vasta kolme, kun taas Hurmos on kerennyt pelaamaan jo seitsemän.

Karelian Hurmoksella on ilo esitellä uusi hakkurinsa, Isaias Sanches, joka tuo joukkueelleen uutta energiaa ja kokemusta kentälle. Sanches on näyttänyt vahvuutensa harjoituksissa ja hänen odotetaan olevan tärkeä palanen Hurmoksen pelitavassa.

Savo Volleyn riveissä loistaa kesän aikana maajoukkueessa vakuuttanut Joonas Jokela, joka tuo joukkueelleen vankkaa kokemusta ja kantaa vastuuta pisteiden tekijänä. Kokenut keskipelaaja Tommi Siirilä tuo tasapainoa joukkueen peliin ja on arvokas apu sekä torjunta- että hyökkäyspelaamisessa.

Kovien suomalaispelaajien lisäksi Savo Volleyn riveissä nähdään useita ulkomaalaisvahvistuksia, jotka tuovat joukkueeseen laajasti osaamista. Alkukauden otteluissa yleispelaajina ovat aloittaneet myös aiemmin Mestaruusliigasta tutut pelaajat Michael Michelau ja Alvi Shurdhi. Passarin tontilla peliä pyörittää Puerto Ricon maajoukkuepelaaja Kevin Rodriguez.

Odotettavissa on tasainen ja vauhdikas ottelu, jossa molemmat joukkueet hakevat nälkäisenä voittoa. Yleisö pääsee seuraamaan mielenkiintoista kamppailua ja näkemään, miten uudet vahvistukset integroituvat joukkueidensa pelaamiseen. Toivotaan hienoa ottelua!