Hurrikaani pyörähti joensuussa ja vei pisteet mukanaan

1. erä

Erän alku etenee tasaisena molempien joukkueiden hyökätessä tehokkaasti keskeltä. Erän hahmo Hurrikaanilta Greg Petty ja kotijoukkueelta tehokkain oli Janne Marttila. Nuutti Niinivaara loukkaantui ikävän näköisesti erän puolivälissä mikä sekoitti hetkellisesti vieraiden peliä. Erän loppu edettiin kotijoukkueen johdossa aina loppuun saakka. Erä Hurmokselle 25-222. erä​

Toinen erä sujuu alusta asti vieraiden hallinnassa, kotijoukkueen sortuessa erässä viiteen syöttövirheeseen sekä viiteen hyökkäysvirheeseen. Vieraat karkasivat erän puolessa välin jo 12-16 johtoon, eikä enää luopunut siitä. Erä Hurrikaanille 20-253. erä

Kolmas erä oli toisinto toisesta erästä. Vieraat syöttivät kotijoukkuetta paremmin ja olivat hyökkäyksissään tehokkaampia. kotijoukkueella oli vaikeuksia saada hyökkäyksille tappajaa ja vieraat veivät kolmannen erän 19-254. erä

Neljänteen erään kotijoukkue vaihtoi ylespelaaja Korhosen tilalle nuoren Niko-Matias Puhakan. Puhakka toikin kaivattua energiaa kotijoukkueen tekemiseen ja hänen myötään saatiin laitahyökkäyksiin lisää tehoja. Tilanteessa 14-17 joutui kotijoukkue turvautumaan aikalisään katkaistakseen vieraiden Greg Pettyn syöttömyllytyksen. Tämä ei kuitenkaan auttanut vaan Petty pamautti heti aikalisän jälkeen ässän ja vieraat karkasivat 14-18 johtoon. Pettyn syöttövuorolla vieraat karkasivat jo 14-21 johtoon, eikä kotijoukkue enää siitä noussut. Neljäs erä vieraille 19-25ja täten koko ottelu 1-3 Hurrikaanille