Hurmos voittoputkessa Hurrikaanin vieraaksi

Orastavaan voittoputkeen lentopallon Mestaruusliigassa itsensä pelannut Karelian Hurmos matkustaa seuraavaksi Loimaalle, jossa ottelua isännöi keskiviikkona Hurrikaani. Alkukauden aikana pienistä loukkaantumisista kärsinyt kotijoukkue haluaa varmasti kuitata 0-3-tappion, jonka se koki Joensuussa kauden avauksessa. Hurmos puolestaan lähtee hakemaan isoa ryöstöä Loimaan liikuntahallista.

Hurmos on kerännyt yhdeksästä pelaamastaan ottelusta kunnioitettavat 19 sarjapistettä. Hurrikaani puolestaan on ehtinyt pelata jo 12 ottelua, joista mukaan on tarttunut yhtä monta pistettä. Kotisalissa Hurrikaani on voittanut kaksi ottelua, tappioita on kolme. Hurmos on onnistunut vieraskentällä mainiosti voittaen kolme neljästä kamppailusta. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat menneet Hurrikaanille 7-1, mutta historiaan ei kannata sen enempää takertua.

Ottelussa on lupa odottaa kovia aloitussyöttöjä, sillä ässätilaston kärkiviisikosta löytyvät Hurmoksen Jere Heiskanen ja Eetu Häyrinen sekä Hurrikaanin Antti Ropponen. Syöttäjien tarjoaman haasteen ottavat varmasti mielellään vastaan liberot Tatu Hakkarainen ja Peter Vuorinen, jotka ovat pelanneet mainion alkukauden. Hakkarainen on poiminut syötöt peliin ihailtavalla varmuudella, sillä 315 vastaanottoon mahtuu vain kahdeksan suoraa virhettä.

”Mielenkiintoinen vierasottelu edessä. Toinen kohtaaminen Hurrikaanin kanssa, mutta alkukauden ottelua ei kannata muistella. Hurrikaani on parantanut otteitaan ja tulee varmasti vieläkin parantamaan. Joukkueessa on mielenkiintoisia nuoria pelaajia ja Ropponen alkaa olla jälleen iskussa. Pitkä iltapuhde tiedossa ja varmasti nähdään kova taistelu sarjapisteistä. Lähdetään viemään omaa pelaamista napsu eteenpäin” ennakoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo.

Seuraa heitä:

Hurmos: Lasse Jylhä

Passipelistä vastaava Jylhä on viime aikoina löytänyt kovia hyökkääjiä ympäri kenttää. Miehen kehityskäyrä osoittaa vahvasti koilliseen, ja onkin mielenkiintoista nähdä mihin passit jakautuvat keskiviikkona. Nähdäänkö myös toisen kosketuksen hyökkäyksiä?

Hurrikaani: Luka Marttila

Nuori yleispelaaja on ottanut paikkansa loimaalaisten aloitusseitsikossa ja vastannut huutoon komealla tavalla. Potentiaalia on vaikka mihin, mutta kehitettävää on vielä varsinkin vastaanotossa. Onnistuessaan kova vahvistus Hurrikaanin laituriosastoon.

Hurrikaani-Hurmos Loimaan liikuntahallilla keskiviikkona 24.11. klo 18:30 alkaen. Ottelu on nähtävissä Ruutu+ -palvelusta.