Hurmos vierailee Kyyjärvellä lauantaina

Kolme neljästä ensimmäisestä ottelustaan voittanut Karelian Hurmos matkustaa lauantai-illaksi Kyyjärvelle, missä ottelua isännöi sarjanousija Kyky-Betset.

Hurmoksen alkukausi on ollut vahva ja ennen kaikkea joukkueen kokoonpano on osoittanut näyttelevänsä suurta roolia. Kentällä ovat käyneet kaikki 12 pelaajaa ja täydet minuutit on pelannut ainoastaan libero Tatu Hakkarainen. Erityisesti yleispelaajaosastolla on nähty monenlaisia toimivia yhdistelmiä. Tasaisuudesta kertoo myös joukkueen sisäinen pistepörssi, jossa hakkuri Eetu Häyrisen 84 pisteen jälkeen viisi miestä on tehnyt 27-35 pistettä.

Kyky-Betset on aloittanut kauden kaksijakoisesti. Viidestä ottelusta sillä on kasassa neljä pistettä ja kuntopuntari osoittaa kaakkoon joukkueen hävittyä vieraskentällä Loimulle ja PerPo:lle 0-3. Joukkueen nimekkäät uudet pelaajat ovat olleet odotetusti päävastuunkantajia. Hakkuri Oskari Keskinen on kerännyt viiteen otteluun 68 pistettä ja keskitorjuja Tommi Siirilällä pörssimerkintöjäon kasassa 42. Sanansa on sanottavana myös kokeneella Aivars Petrusevicsilla, joka jakaa pistetilaston kärkipaikkaa Keskisen kanssa.

Edelliset kohtaamiset joukkueiden välillä ovat liigakarsinnoista 2019, jolloin otteluvoitot menivät 1-1. Kaikkiaan keskinäisten otteluiden tilastossa Hurmos johtaa 5-1, mutta johtopäätöksiä kyseisestä lukemasta ei voi vetää. Kyyjärven liikuntahalli tulee varmasti olemaan kauden aikana haastava vierassali mille tahansa joukkueelle, eikä ainuttakaan ilmaista pistettä ole tarjolla. Siitä pitänee huolen myös kannustava kotiyleisö, jota kahdessa Kyky-Betsetin isännöimässä ottelussa on riittänyt katsomossa varsin mukavasti.

”Kyyjärvellä odottaa varmasti hyvä ja tunnelmallinen ottelu. Kykyllä on kasassa muutenkin mielenkiintoinen porukka. Petrusevics-Keskinen-Siirilä on vaarallinen kolmikko, joilta pitää saada tehoja kuriin. Meillä on hyvä treeniviikko takana ja pelinälkä on joukkueessa kova! Seuraavat viisi päivää sisältää meille kaksi hyvää mittaria ja haastetta” tuumi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo ottelun alla.

Seuraa heitä:

Hurmos: Mikko Räsänen

Kahdessa pelaamassaan ottelussa Räsänen on ollut Hurmoksen hyökkäyksen kantavia voimia. Hyppysyöttökin irtoaa kädestä erittäin tulisesti. Kestävätkö ”betonimiesten” hihat?

Kyky-Betset: Maks Skowronek

Puolalaispassari kuuluu Kyky-Betsetin uusiin vahvistuksiin. Lauantaina on mielenkiintoista nähdä, mistä lauantaina 23 vuotta täyttävä Skowronek löytää hyökkääjät, jotka kykenevät läpäisemään Hurmoksen tiiviin torjunta-puolustuksen.Katso matsi suorana Ruudusta https://www.ruutu.fi/stream/4203064


Kuva: Roosa Vilkanen