Hurmos ryöstöretkelle Ducksin vieraaksi – OTTELUENNAKKO

Karelian Hurmos jatkaa liigapelejään keskiviikkona Vantaan Lumo-areenalla paikallisen Vantaa Ducksin vieraana. Kauden viidestä ensimmäisestä ottelustaan kolme voittoa ja 10 pistettä kerännyt Hurmos on sarjataulukossa kuudentena, kuusi ottelua pelannut ja neljä voittanut Ducks löytyy taulukon sijalta kolme.

Aiempina vuosina Hurmos ei ole onnistunut voittamaan Ducksia kertaakaan, yrityksiä on kahdeksan kappaletta. Hurmos toki voitti syyskuussa Hunajaturnauksessa pelatun kamppailun 3-0, mutta harjoituspelit ovat oma maailmansa.

Hurmos lähtee otteluun vyöllään 3-1-kotivoitto Raision Loimusta, sitä ennen tulivat 2-3-tappio Savo-Volleylle ja 1-3 Akaa Volleylle. Ducks puolestaan seilaa orastavassa tappioputkessa Hurrikaanin ja Akaan korjattua pisteet ankkalaumalta.

Hurmoksen vahvuus on monipuolinen kokoonpano, josta löytyy tarvittaessa useita ratkaisijoita Eetu Häyrisen, Jere Heiskasen ja Matias Korhosen takoessa palloa laidoilta. Loimu-ottelussa keskikaistakin teki mainiota työtä. Ducksin hyökkäys lepää paljon hakkuri Aleksander Rastamon harteilla, ja Hurmoksen torjunnalla onkin täysi työ pitää mies kurissa.

”Kova iltapuhde Lumon hallissa edessä. Ducks on liikkuva porukka ja pistää meidät tekemään kovasti töitä jokaisessa pallossa, jos pisteitä halutaan saada kotiin vietäväksi. Ovat esittäneet hyviä otteita jokaisessa pelissä, mutta hakevat vielä tasaisuutta tekemiseen niin kuin mekin” analysoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo tulevaa kamppailua.

”Varmasti mielenkiintoinen ja tasainen ottelu luvassa. Molemmat pyrkivät pelaamaan tiiviisti joukkueena ja hirveästi helppoja pisteitä ei ole luvassa. Hyökkäyspelissä on jonkun verran eroja, mutta veikkaan että se, joka tulee olemaan pallon kanssa kärsivällisempi tulee ottelun viemään” mietiskeli Ducksin päävalmentaja Juho Rajala ottelun alla.

Seuraa heitä:

Hurmos: Tatu Hakkarainen

Liberon paikalle palloja peliin noukkiva Hakkarainen kehittyy huimin harppauksin, ja tästä osoituksena oli valinta Loimu-ottelun MVP-pelaajaksi. Varsinainen liikkuvuusihme pelaa läpimurtokauttaan Mestaruusliigassa.

Ducks: Lauri Lehtonen

Torjuntatilaston kärkipäähän itsensä nostanut Lehtonen on kova tekijä verkkopelissä. Lukee peliä erinomaisesti, eikä pelkää antaa pallolle kättä passin saadessaan.

Ottelun näet suorana lähetyksenä Ruudusta