HURMOS PARANSI OMAA PELIÄ – HURRIKAANI VEI KUITENKIN PISTEET MUKANAAN

7.11.2020 Karelian Hurmos – Hurrikaani Loimaa 0 – 3 (21-25, 20-25, 23-25)

Hurrikaani Jussi Heino:
Kotijoukkue pelasi selkeästi paremmin kuin viikko takaperin Loimaalla. Peli oli tasaista vääntöä. Omalta joukkueelta ei ollut ihan parasta peliä mutta taistelu voitto tuntuu hyvältä.

Hurrikaani Karri Kutinlahti:
Tasaista vääntöä oli kentällä tänään. kotijoukkue oli selkeästi paremmalla ilmeellä pelissä kuin viikko sitten. Osasimme odottaa jotta Hurmos parantaa otteitaan varmasti kotisalissa ja näin kävikin. Erien lopussa olimme terävämpiä ja käänsimme kokemuksella erät meille.

Hurmos Matti Alatalo:
Tänään pelattiin hyvää taistelevaa lentopalloa. Jätkät taistelivat hienosti kentällä. Vielä ei ihan riitä tasaisuus otteissa näitä kovia joukkueita vastaan. Ajoittain pelattiin sitä meidän hyvää peliä ja hallittiin tilanteita kentällä. Erän loppuihin tarvitaan vielä hiukan terävyyttä ja uskoa jotta voidaan voittaa näitä koviakin joukkueita.

Hurmos Aleksi Sillanpää:
Tänään pelaamisessa oli nautinto mukana ja tehtiin joukkueena hommia kentällä. Tappio harmittaa toki mutta parannettiin omaa tekemistä kentällä huimasti viime viikonloppuun verrattuna. Hurrikaani oli kovempi ratkaisuhetkillä ja vei pisteet ansaitusti. Huomenna jatketaan samalla asenteella ja otetaan kaudenavaus voitto.

Parhaat pistemiehet:
Hurmos:
Lauri Jylhä 9/+2
Ville Louhela 7/+5
Petteri Härkönen 6/+1


Hurrikaani:
Samuli Kaislasalo 18/+12
Tapio Toiviainen 11/+6
Niklas Seppänen 9/+6

Mestaruusliigan pistekilpailu:
1p Karri Kutinlahti
2p Samuli Kaislasalo
3p Tapio Toiviainen

Pro libero Ville-Erik Tarkiainen