Hurmos nälkäisenä Toijalan Monarille

Kolmesta ensimmäisestä ottelusta seitsemän pistettä kerännyt ja sarjataulukossa kuudentena majaileva Karelian Hurmos matkustaa Akaa-Volleyn vieraaksi perjantai-illan otteluun. Kotijoukkue on ehtinyt pelata alkukauteen jo viisi ottelua, joista on tarttunut mukaan yhdeksän pistettä. Akaa-Volleyn sarjasijoitus on neljäs.

Historiatilasto kertoo, että kotietu on ollut valttia joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa. Voitot ovat Akaa-Volleyn eduksi 4-2, ja kotijoukkue on poistunut salista voittajana viidesti. Hurmos ei ole onnistunut Toijalan Monarilta sarjapisteitä ryöstämään, ja se lähteekin varmasti nälkäisenä kohti Pirkanmaata. Kauden alussa Hurmos on näyttänyt kyntensä ja se pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen Mestaruusliigassa, joten mielenkiintoinen ottelu on varmasti luvassa.

Hurmoksen sairastupa on vähitellen tyhjenemässä, ja alkukauden sivussa ollut passari Mikael Kyllönen oli jo kokoonpanossa Savo-ottelussa. Markuss Cielavsin tilannetta seurataan päivä kerrallaan, mutta paluu kentälle tapahtunee lähiaikoina. Akaa-Volleyn useita maajoukkuemiehiä sisältävä kokoonpano on tiettävästi täysilukuisena liikenteessä.

”Mielenkiintoinen kohtaaminen tiedossa. Akaalta löytyy kokemusta ja hyökkäysvoimaa, ja parantavat koko ajan omaa pelaamistaan. Meidän pitää olla kurinalaisia torjunta-puolustuspelissä ja uskaltaa hallita peliä omalla hyökkäystekemisellä. Varmasti kova iltapuhde Monarin hornankattilassa luvassa!” ennakoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo tulevaa kamppailua.

Seuraa heitä:

Hurmos: Atte Rissanen

Liigan eniten torjuntapisteitä per erä kerännyt keskitorjuja on saanut mukavasti kädet vastustajan hyökkäysten tielle. Riittävätkö Akaa-Volleyn hyökkääjien kyvyt Rissasen muurin ohittamiseen?

Akaa-Volley: Urpo Sivula

Maajoukkuehakkuri kantaa hurjaa vastuuta Akaan hyökkäyksestä ja tulivoimaa löytyy myös syöttöpeliin. Yhteistyö passari Anton Välimaan kanssa kehittyy peli peliltä.

Akaa-Volley – Karelian Hurmos perjantaina 22.10. klo 18:30 alkaen Toijalan Monitoimihallilla. Ottelu nähtävissä myös Ruutu+ -palvelusta.