Hurmos kovassa iskussa Hunajaturnaukseen

Joensuun mieslentopallon lippulaiva Karelian Hurmos matkustaa 18.-19.9. Akaalla pelattavaan Hunajaturnaukseen. Lauantain alkulohkossa vastustajiksi on arvottu Hurrikaani-Loimaa ja Vantaa Ducks. Sunnuntaina pelataan vielä sijoitusottelu. Toisessa alkulohkossa pelaavat Akaa-Volley, VaLePa ja Raision Loimu.

Hurmos aloitti harjoituspelinsä niukalla 1-3-tappiolla Kokkolan Tiikereille. Pelissä oli kuitenkin nähtävissä monta hyvää asiaa, ja tuon ottelun jälkeen joukkue on päässyt harjoittelemaan kolme viikkoa. Akaalla nähdäänkin varmasti astetta valmiimpi Hurmos.

”Positiivisin mielin lähdetään liikkeelle, mukava päästä pelaamaan. Tiikerit-pelin jälkeen ollaan hiottu muutamaa osa-aluetta ja on mielenkiintoista nähdä, saadaanko niitä näkymään pelissä. Alkulohkossa on kaksi kovaa peliä ja niitä joukkue tarvitsee” tuumi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo ennen turnausta.

Hunajaturnauksen jälkeen Hurmos pelaa vielä kotiottelun Savo Volleytä vastaan 23.9. ja Mestaruusliigan pelit alkavat 3.10. Urheilutalolla Hurrikaani-Loimaata vastaan.

Hurmos – Savo ottelun liput myynnissä https://www.nettilippu.fi/fi/event/hurmos-savo-volley-harjoitusottelu-2021