Hurmos kohtaa Perungan Pojat toistamiseen Joensuussa

Lauantaina 15.10. Joensuun urheilutalolla on tarjolla mielenkiintoinen lentopallo-ottelu. Kauden ensimmäisestä taistosta Karelian Hurmoksen ja Perungan Poikien välillä muodostui jännittävä trilleri, joka ratkesi Hurmoksen voittoon viidennessä erässä. Ennakkoon odotettavissa onkin tasainen vääntö sarjapisteistä.

Hurmos on pelannut jo mainitun PerPo-ottelun lisäksi kahdesti vieraissa. Turkuun ja Loimaalle suuntautuneen tuplaviikonlopun saldoksi kertyi kaksi pistettä Hurmoksen voitettua TUTO Volleyn 3-2. Hurrikaani oli kotonaan vahva ja piti pisteet Loimaalla lukemin 3-1.

PerPo pelasi kauden toisen ottelun kotonaan 5.10. Raision Loimua vastaan. Tuosta ottelusta harmaita hiuksia rovaniemeläisille tuotti 0-3-tappion lisäksi passari Lasse Jäntin loukkaantuminen, jonka vakavuudesta ei kirjoitushetkellä ole tarkempaa tietoa. Lauantaina nähdään, kuinka 10 päivän tauko tässä vaiheessa kautta on vaikuttanut PerPo:n otteisiin.

Edellinen ottelu oli hakkuripelin juhlaa Eetu Häyrisen (23/+16) ja Fredric Gustavssonin (27/+15) tehtyä kovat tehot. Hurmoksesta kaksinumeroisiin pistemääriin ylsivät myös yleispelaaja Janne Marttila ja keskitorjujat Nuutti Niinivaara ja Petteri Härkönen. PerPo:n tehoista Gustavssonin jälkeen suurimman osan teki keskitorjuja Daniel Wetter. Vastaanottopelin onnistuminen näytteleekin suurta roolia lauantai-illan kamppailussa, jotta keskikaista saadaan hyökkäykseen mukaan.

”Edellisestä ottelusta tuli alun jälkeen tiukka vääntö. Yhtään ei voi antaa kaverille siimaa, muuten tulee vaikeuksia.  Syöttö ja sitä kautta oma vahva kentän suojelu varmasti isossa roolissa lauantaina. Tilanteita saadaan luotua, halutaan vielä löytää tehokkuus päättää ne meille positiiviseksi” ennakoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo tulevaa ottelua.

Seuraa heitä:

Hurmos: Niko Haapakoski

Passari Haapakoskella riittää laadukkaita hyökkääjiä, joiden kautta peliä kelpaa rakentaa. Miltä paikalta ”kuuma pelaaja” löytyy lauantaina?

PerPo: Alvi Shurdhi

Kreikkalainen yleispelaaja Shurdhi on erinomainen vastaanottaja, mutta hyökkäyspuolella tehot ovat jääneet vielä pakkaselle. Monipuolisia ratkaisuja riittää, miten Shurdhi pärjää Hurmoksen torjunnan kanssa?

 Karelian Hurmos – Perungan Pojat lauantaina 15.10. klo 17:00 Joensuun Urheilutalolla ja Ruutu+ -palvelussa. Ottelu on Mestaruusliigan viikon ottelu!