Hurmos kaataa VaLePan kotihallissa tiukassa ottelussa!

Karelian Hurmos sai sunnuntai-iltana vieraaksi sarjakolmosen VaLePan. Ottelun ensimmäinen erä eteni joukkueiden välillä miltei rinta rinnan koko erän ajan, aivan erän viime hetkiin saakka, eikä kumpikaan joukkue johtanut toista koko erän aikana yli kolmella pisteellä kunnes Hurmos pääsi tilanteessa 22-23 Isaias Sanchezin suorituksilla niskan päälle, ja lopulta vei koko erän 25-23.

Toinen erä jatkui samoissa tasaissa merkeissä pitkin erän, kunnes erän viime hetkillä VaLePa otti muutaman virheen alleen ja antoi Hurmokselle kaulaa. Eräpallotilanteessa nähtiin molemmin puolin aikalisät mutta päättyi kuitenkin Janne Marttilan viimeistelemään hyökkäykseen, ja Hurmos voitti erän jälleen 25-23.

Kolmannessa erässä VaLePa palasi tauolta vahvana. Hurmos johti erää 8-7, mutta Saku 

Tuomivaaran syöttövuoro pakotti Hurmoksen aikalisälle, ja VaLePa nosti itsensä 8-11 johtoon.  Vaihdoissa Niko-Matias Puhakka ja Ville Järnvall toivat ilmettä kentälle mutta se ei riittänyt tällä kertaa, ja VaLePa voitti kolmannen erän 18-25.

Neljäs erä jatkui ensimmäisen kahden erän tapaan tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet pelasivat vahvaa peliä sekä hyökkäys- että puolustussuunnassa. Janne Marttila näytti vahvoja hyökkäyksiä erän loppuvaiheissa ja käänti ottelun Hurmoksen suuntaan. Hurmosyleisön kannustuksen avulla Matias Korhosen hyökkäys päätti erän sekä näin ollen ottelun Hurmoksen nimiin 3-1.

Parhaina pelaajina palkattiin VaLePalta Chase Direito sekä Hurmokselta Nezar Harouk. Pro-liberona palkittiin vieraiden Eetu Pennanen.

“Hurmos oli parempi tänään, puolustus ja torjuntapeli oli kuritonta. Hyvä syöttö hävisi neljännessä erässä ja Hurmos ansaitsi tämän voiton.” -Eetu Pennanen.

“Vähän puristamisen tuntua ja hermostuneisuuden merkkejä näkyi. Haluttiin kovasti voittaa ja se näkyi varsinkin erien lopussa. Yhdessä tsempattiin ja haluttiin voittaa ja saatiin tärkeät pisteet.” -Janne Marttila.

“Pitäisi pitää fokus kentällä. Ensimmäisessä kahdessa erässä oli kuritonta häsläämistä ja siitä on vaikea parantaa. Hurmos puolusti hyvin ja hyökkäys jäi usein kiinni, kun taas me emme saaneet Hurmoksen hakkuria oikein millään kiinni.” -Janne Kangaskokko

“Tuntuu hyvältä saada kaksi pistettä. Me pelasimme hyvin, mutta emme parasta lentopalloa mitä voisimme. Mentaliteetissa oli haparuutta loppua kohden. Tiesimme että tähän viikkoon on nostettava tasoa. Auttaa että olemme tässä samassa veneessä ja tästä on hyvä jatkaa.” -Daryl Tay

Urheilutalon sunnuntai-illassa lämmintunnelmaista ottelua seurasi 313 katsojaa.

Seuraava kotiottelu pelataan itsenäisyyspäivänä 6.12, tervetuloa kannustamaan!