Hurmos hyvässä vireessä Tiikereiden vieraaksi

Kautensa komealla 3-0-voitolla aloittanut Karelian Hurmos suuntaa bussin keulan kohti Kokkolaa, jossa se kohtaa jo kauden neljännen ottelunsa pelaavan Tiikerit. Kotijoukkue on aloitti kautensa 1-3-vierastappiolla VaLePa:lle, mutta sen jälkeen se on napannut voitot TUTO Volleyn ja Team Lakkapään kustannuksella.

Lyhyen liigahistoriansa aikana Hurmos on voittanut Tiikerit kolmesti, neljä kertaa sarjapisteet ovat matkanneet Kokkolaan. Kertaakaan Hurmos ei ole vielä Hollihaan liikuntahallissa voittoa juhlinut ja tämän tilaston se haluaa siirtää historiaan. Harjoituskaudella Kyyjärvellä pelatussa ottelussa Tiikerit oli vahvempi, mutta mitään varmoja ennusmerkkejä tuloksesta ei ole luettavissa; puolessatoista kuukaudessa ehtii tapahtua paljon asioita.

Ottelu alkaa sunnuntaina klo 18:00 ja sitä voi seurata Ruutu+:n välityksellä. 

”Mielenkiintoinen ja tasainen vääntö tulossa, niin kuin viime aikoina Tiikereitä vastaan on ollutkin. Hollihaan liikuntahallilla on aina sarjapisteet tiukassa. Tiikerit on hyvä puolustava joukkue ja kotisalissa lähtevät varmasti kovalla syötöllä haastamaan meidän vastaanottoa. Joukkueen vire on tällä hetkellä hyvä ja keskittynyt, ollaan kyllä valmiita sunnuntain peliin” analysoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo näkymiä tulevaan taistoon. 

Seuraa heitä:

Hurmos: Jere Heiskanen

Läpimurtoa jo viime kaudella liigaan tehnyt toisen polven pelimies on kehittynyt valtavin harppauksin. Yleispelaajan hyökkäysarsenaali on sarjan monipuolisimmasta päästä, eikä vastaanotossakaan puntti tutise. Kuritti kauden avauksessa Hurrikaania tehoin 19/+17.

Tiikerit: Arttu Tupeli

Nuori yleispelaaja sai mahdollisuutensa avauskuusikossa Jere Mäkisen loukkaannuttua. Kahdessa ottelussa hyökkäyspeli on toiminut mallikkaasti. 197-senttisellä laiturilla on myös kokemusta nuorten maajoukkueesta.