Hurmoksen ruuhkaviikko huipentuu Ettaa vastaan

Kolmannen ottelunsa seitsemään päivään pelaava Karelian Hurmos kohtaa lauantaina Joensuun Urheilutalolla oululaisen Lentopalloseura Ettan klo 17:00 alkaen. Sarjan kolmospaikkaa hallussaan pitävä Hurmos lähtee matsiin voittoputkessa kaadettuaan ensin kotonaan Raision Loimun ja sen jälkeen vieraissa Vantaa Ducksin, molemmat lukemin 3-1. Kiirettä on pitänyt Ettallakin, sille ottelu on neljäs yhdeksään päivään. Pistetili on vierailta vielä avaamatta, joten varmasti nälkäinen joukkue saapuu haastamaan Hurmosta.

Historiatilasto kertoo, että keskinäiset kamppailut ovat päättyneet Ettan voittoon neljästi, Hurmos on kaatanut tulevan vastustajan kerran. Viime kausien tulokset eivät kuitenkaan paina vaakakupissa tällä kaudella mitään. Huipputasaisessa Mestaruusliigassa voittajien ennustaminen on muutenkin ollut poikkeuksellisen haastavaa.

Lauantaina on odotettavissa mielenkiintoinen yleispelaajien taistelu. Hurmoksen Jere Heiskanen on pelannut mainion alkukauden, ja varsinkin Ducksia vastaan Heiskanen esiintyi jälleen todella vakuuttavasti niin hyökkäys- kuin vastaanottopelissäkin. Ettan yhdysvaltalaisvahvistus Michael Michelau puolestaan johtaa sarjan pistepörssiä ja on ollut joukkueensa parhaita onnistujia.

”Kolmas peli seitsemään päivään. Kova viikko menossa, mutta palautellaan ja varmasti ollaan lauantaina taas energisiä. Sarjataulukkoa ei kannata Ettan kohdalla tuijottaa. Vaarallinen joukkue, vaikka voitot vielä puuttuvat. Oma syöttöpeli ja kärsivällisyys hyökkäyksissä isossa roolissa lauantaina” ennakoi Hurmosta luotsaava Matti Alatalo.

Seuraa heitä:

Hurmos: Lasse Jylhä

Passari Jylhä on onnistunut tarjoilemaan Hurmoksen hyökkääjille hyviä tilanteita, ja mies kehittyy kovaa vauhtia. Kahdessa perättäisessä Ruutu-haastattelussakin esiintyneen Jylhän kikkakirjasta löytyy myös valikoima erilaisia toisen kosketuksen ratkaisuja.

Etta: Niko Haapakoski

Ulkomaankiertueen jälkeen Ettaan palannut passari on pyörittänyt vieraiden peliä parhaansa mukaan. Michelaun kanssa peli on toiminut mainiosti ja kysymys kuuluukin, saako Haapakoski tehoja irti myös hakkuri Jakub Petrasista?

Karelian Hurmos-Lentopalloseura Etta lauantaina 6.11. klo 17:00 Joensuun Urheilutalolla.

Liput matsiin karelianhurmos.fi/liput