Hurmoksen kausi alkaa kotisalissa – hurrikaani vieraaksi urheilutalolle 3.10.

Nyt se on vihdoin täällä! Lentopallon Mestaruusliiga rävähtää Karelian Hurmoksen osalta käyntiin kotiottelulla Hurrikaani-Loimaata vastaan sunnuntaina 3.10. klo 17.00. Pelipaikkana toimii legendaarinen Joensuun Urheilutalo ja ottelua isännöi Mehiläinen.

Joukkueet hakivat asetelmia ensimmäiseen sarjaotteluun kaksi viikkoa sitten Hunajaturnauksessa, jossa Hurmos vei pelin lukemin 3-0. Harjoitusotteluiden tuloksille ei kuitenkaan kannata asettaa liikaa painoarvoa. Joensuun urheilutalolla ovatkin vastakkain jo paljon valmiimmat ja tiiviimmät kokoonpanot.

Historiatilastoissa Hurrikaani on voittanut kaikki joukkueiden seitsemän keskinäistä virallista kamppailua lukemin 3-0. Tähän Hurmos lähtee hakemaan muutosta hyvin sujuneen kesäharjoittelujakson vauhdittamana.

”Odottavat tunnelmat. Mukava päästä starttaamaan kausi kotisalissa ja kiva saada heti kova mittari alkuun. Hurrikaani on varmasti nälkäinen vastustaja, ja meidän pitää olla ensimmäisestä pallosta lähtien valmiita tekemään omaa juttua. Joukkue on valmis kauden avaukseen. Toivottavasti saadaan tupa täyteen heti ensimmäiseen peliin” analysoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo tulevaa ottelua.

Seuraa heitä:

Hurmos: Eetu Häyrinen

Kesän yksi kovimpia siirtoja oli liigan pistepörssin voittaneen Häyrisen saapuminen Joensuuhun. Harjoituskaudella käsi on käynyt tuttuun tapaan ja mies onkin Hurmokselle kova vahvistus.

Hurrikaani: Antti Ropponen

Tiikereistä Loimaalle siirtynyt Ropponen on Hurrikaanin hyökkäyspelin kulmakivi. Vasenkätinen hakkuri takoo palloa kovalla kädellä myös syöttöpaikalta. 

Liput otteluun karelianhurmos.fi/liput