EUROVOLLEY – LENTOPALLON EM 2021 TAMPEREELLA

Maajoukkueen kipinä on syttynyt ja on aika antaa liekin roihuta. Lentisäijistämme on polveutunut periksiantamattomat Veljekset. Heidän juurensa ovat syvällä suomalaisissa kasvattajaseuroissa – jokaisen teidän seuratoimijan työ on arvokasta päivittäin lentopallon eteen. Veljesten reput on pakattu täyteen arvokkaita eväitä maailmalle pienten paikkakuntien lentopalloseuroissa.

Veljesten tietä tähtiin ovat tukeneet ihmiset, joiden sydän sykkii lentopallolle. He ovat sytyttäneet näiden miesten kipinän ja kasvattaneet pojista Veljeksiä. Nyt meillä on matka kohti syyskuun kotikisoja – siellä juhlimme yhdessä!

EM-kilpailuiden 4-päivän lippupaketit ovat myynnissä Ticketmasterissa. Ohessa olevien linkkien kautta hankituista lipuista myös Karelian Hurmos saa tukea. Muistathan hyväksyä Ticketmasterin evästeet, että myyntikomissio ohjautuu varmasti seurallemme.

Veljekset-kuva: Suomen Lentopalloliitto

MATKA-MAINIO x HURMOS | KISAMATKA 1.-5.9.2021 (5 pv)

Matkaohjelma:

Ke 01.09.

Lähtö bussilla alustavan bussireitin mukaisesti (Joensuu-Kitee-Savonlinna-Mikkeli) Tampereelle. Virkistävä tauko matkan aikana. Majoittuminen loistavalla paikalla sijaitsevaan Scandic Tampere City hotelliin aivan rautatieasemaa vastapäätä. Kuljetus Hakametsän halliin EM-kisojen avajaisiin sekä otteluihin. Ottelulipun hankkimiseen suositellaan käyttämään tällä sivuilla esitettyjä linkkejä, joiden kautta myyntikomissio ohjautuu Karelian Hurmokselle.

To – La

Aamiainen hotellissa. Kuljetukset tuleviin EM-alkulohkon otteluihin ja takaisin (2krt/suunta päivän aikaan myöhemmin ilmoitetun mukaan).

Su 05.09.

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus ja paluukuljetus lähtöpaikoille.

Matkan hinta: 305 €/henkilö (edellyttää 32 maksavaa)

Hintaan sisältyy:

  • Bussimatkat em. ohjelman mukaan
  • Majoitus hotellissa 2-hengen huoneissa (1-hh lisämaksu 216 €/4 yötä)
  • Aamiainen hotellissa (4)
  • Hurmoksen matkanjohtajan palvelut

Hintaan ei sisälly: matkustajavakuutus, otteluliput

Ennakkoilmoittautuminen matkalle lomakkeella https://forms.office.com/r/Ku19LVneiP.

Matkan vastuullinen järjestäjä:
MATKA-MAINIO Oy
Puh. 017 – 46 33 666
henna(a)matkamainio.fi
www.matkamainio.fi

Kuluttajaviraston matkatoimisto Matka-Mainiolle myöntämä vakuusnumero on 3424/00/Mj, mikä antaa oikeuden järjestää ja välittää matkoja.