ensimmäinen liigakarsintaottelu tarjosi kuumia tunteita ja hurmoksen voiton

Ensimmäinen erä:

Karelian Hurmos aloitti ottelun hermostuneesti ja Vantaa Ducks siirtyi nopeasti 4-8 johtoon. Erän edetessä kotijoukkue piristyi otteissaan ja alkoi saada hyökkäystehoja hakkuri Sanchesinjohdolla. Erän loppu oli tiukka ja tasainen, mutta Hurmos onnistui kääntämään sen edukseen tehokkaammalla hyökkäyspelillä 25-23.

Toinen erä:

Toinen erä alkoi selkeästi ensimmäistä erää tasaisemmin. Kotijoukkueelta toisessa erässä onnistuivat laiturit Matias Korhonen sekä Isaias Sanches. Vieraista parhaiten onnistuivat hakkuri Milutin Pavisevic sekä keskitorjuja Henrik Porkka. Erä vaiherikkaiden vaiheiden jälkeen vierasjoukkue vei erän 26-28.

Kolmas erä:

Pitkältä erätauolta tultiin tasatilanteessa 1-1. Kolmas erä oli tasaista vääntöä aivan erän alusta saakka. Kotijoukkue oli kuitenkin aavistuksen verran hyökkäystehoissa vierasjoukkuetta parempi. Tämän myötä kotijoukkue voitti ottelun kolmannen erän 25-22.

Neljäs erä:

Neljännessä erässä Karelian Hurmos esiintyi kentällä edukseen halliten ottelutapahtumia lähes mielin määrin. Erän hahmo oli kotijoukkueen hakkuri Isaias Sanches, joka teki useita tärkeitä pisteitä. Hurmos otti ottelun neljännessä erässä kaksi torjuntapistettä, kun taas Vantaa Ducks jäi nollapisteisiin. Neljäs erä kotijoukkueelle 25-19 ja samalla koko ottelu erälukemin 3-1.

Liikakarsinnan ensimmäinen osaottelu Joensuussa sujui varsin hermostuneissa merkeissä. Molemmat joukkueet tekivät paljon suoria virheitä ja otteet kentällä olivat hermostuneita. Seuraava kamppailu joukkueiden välillä nähdään maanantaina 18.3. Vantaan Energia Areenalla.