ALATALO EI JATKA HURMOKSEN PERÄSIMESSÄ KAUDEN JÄLKEEN – UUDET HAASTEET ODOTTAVAT BUNDESLIGASSA

Karelian Hurmoksen päävalmentajana viimeisimmät kolme kautta toimineen Matti Alatalon ja Hurmoksen tiet eroavat kuluvan kauden jälkeen. Siirto yhteen Euroopan kärkiliigoista on luonnollinen askel nuoren ja intohimoisen valmentajan uralla. Matin uusi luotsattava joukkue on SWD Powervolleys Düren, josta myös Tommi Tiilikainen ponnisti Kokkola-vuosien jälkeen kansainvälisille kentille.

”Hieno mahdollisuus tarjoutui lähteä Bundesliigaan ja ehdottomasti tähän halusin tarttua. Viedään suomalaista osaamista maailmalle ja sitä myös eteenpäin. Nyt kumminkin on edelleen täysi keskittyminen tässä hetkessä, lauantaina halutaan pitkittää sarjaa ja tuoda ratkaisu sunnuntaille Joensuuhun🔥 pistetään kaikki likoon joukkueen kanssa 💪” Alatalo tuumi.

Hurmos toivottaa Matille tsemppiä uuteen! Uuden hurmoksellisen päävalmentajan rekry on käynnissä ja tiedotamme asiasta mahdollisimman pian.

Uutisen ajankohdasta huolimatta joukkueen ja valmennuksen keskittyminen on täysin vielä kuluvan kauden Mestaruusliigan pudotuspeleissä.

Saksalaisseuran tiedotteen voit lukea osoitteesta https://www.swd-powervolleys.de/der-kuenftige-trainer-kommt-aus-finnland/ (saksankielinen uutinen)