Tatu Hakkarainen jatkaa Hurmoksessa kevääseen 2024 asti

Karelian Hurmoksen riveissä läpimurron tällä kaudella tehnyt libero Tatu Hakkarainen jatkaa Hurmoksen liberopaidassa ainakin kauteen 2023–2024 asti.

”Hienoa päästä jatkamaan nousujohteista matkaa. Tulevaa kautta innolla odottaen.” Tiivistää Hakkarainen jatkosopimusfiiliksiään.

Hakkarainen on myös ehdolla kuluneen kauden miesten lentopallon Mestaruusliigan läpimurtopelaajaksi. Läpimurtopelaajaa voi äänestää Mestaruusliigan sivuilla tämä viikon ajan.

Päävalmentaja Matti Alatalo on myös mielissään Tatun jatkosta. ”Tatu on ottanut isoja harppauksia viimeisen kahden vuoden aikana. Hienoa, että saatiin Tatu pitkällä sopimuksella kiinnitettyä. Vielä on paljon töitä edessä ja mies onkin valmis tekemään töitä kehittyäkseen.”

Tulevan kauden joukkueen rakentelu etenee vauhdilla

”Joukkueen rakentelu on tällä hetkellä hyvässä vauhdissa. Pieniä muutoksia on tulossa kokoonpanoon edellisistä vuosista, mutta silti sopivasti jatkumoa tulee olemaan.” Alatalo jatkaa.

Eetu Lähteenmäki ei jatka varmuudella tulevalla kaudella Hurmoksen riveissä. Myös Mikael Kyllösen viime kauden kynnyksellä tehty pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lisää sopimusuutisia luvassa ensi viikolla.

Karelian Hurmoksen sopimustilanne 8.4.2022:

Pelaajat

Tatu Hakkarainen (2024)
Petteri Härkönen (2023)
Eetu Häyrinen (2023)
Lauri Jylhä (2023)
Lasse Jylhä (2023)

Staff

Matti Alatalo
Valtteri Jääskeläinen
Jari-Pekka Lund
Veikko Kukkonen