TAPAHTUMAINFO 28.1.2023

Tähän sivulle on kerätty tärkeää informaatiota koskien lauantaina 28.1.2023 Motonet Areenalla pelattavaa TUKILIPPU-ottelua KARELIAN HURMOS – RAISION LOIMU.

Ovet avautuvat klo 15.30
Ohjelma ja VIP-ruokailu alkaa klo 15.45
Ottelu alkaa klo 17.00

PELIPAIKKA:

Motonet Areena
Kisapolku 1
80110 Joensuu
www.joensuu.fi/motonet-areena

Pysäköinti:

  • Motonet Areenan pysäköintialue
  • Tiedepuiston pysäköintialue sekä parkkitalo
  • Kenttämiehentien pysäköintialue (Virkistysuimala Vesikon ja Joensuu Areenan edustalla)
  • Raviradan pysäköintialue (suositellaan busseille)
  • Kadunvarsipysäköinti (Länsikatu, Sepänkatu, Merimiehenkatu, Kalevankatu, Koulukatu)

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, sillä viereisessä jäähallissa pelataan samaan aikaan jääkiekon Mestistä ja parkkipaikkojen saatavuus lähellä halleja on rajoitetusti. Osa edellä mainituista pysäköintialueista on maksullisia.

Sisäänkäynnit:

Yleisön sisäänkäynti otteluun tapahtuu Motonet Areenan etupuolelta parkkipaikalta katsoen oikealta reunalta portaita pitkin suoraan 2. kerrokseen tai keskeltä 1. kerroksen pääsisäänkäynnistä A, joka toimii samalla liikuntarajoitteisten henkilöiden sisäänkäyntinä.

LIPUT:

Tukikampanja on on onnistunut ja otteluun ei ole pakollista pääsymaksua. Tule siis nauttimaan huippulentiksestä kavereiden ja ystävien kanssa!

Jos haluat vielä hankkia tukilipun niin sen hankintaohjeet löytyvät osoitteesta karelianhurmos.fi/tukilippu. Tukilipun voi hankkia myös tapahtumassa.

PALVELUT:

Jet Set Bar palvelee Motonet Areenan 2. kerroksessa A-katsomon kulmauksessa. A-katsomon yläpuoli on varattu anniskelukäyttöön.

Kahvioita ottelutapahtumasta löytyy kolme. Isoin kahvioista sijaitsee pääsisäänkäyntien yhteydessä 2. kerroksessa. Kaksi muuta pienempää kahviota palvelee samassa kerroksessa areenan vastakkaisella puolella. Lisäksi perinteinen makkaramyynti palvelee pääsisäänkäyntien yhteydessä.

Sujuvoita tarjoilujen hankintaa tauoilla ja hanki kahviliput jo ennakkoon ovella.

Crossfit Koneistamo on lisäksi esittelemässä toimintaansa 2. kerroksessa.

VIP:

VIP-tila löytyy 1. kerroksesta peda-salista. Kulku VIP-tilaan pääsisäänkäyntien ja 2. kerroksen kautta. VIP-isäntä Juha Timonen ohjeistaa vieraat hallilla. Jokaiselle VIP-vieraalle on varattu oma kulkulupa. Kulkuluvat/VIP-liput jaetaan ovella saapuessanne otteluun.

Ruokailu ja Karvilan Panimon olut-tasting tarjolla VIP-tilassa alkaen klo 16.00. Samassa tilassa tarjoillaan myös taukokahvit ottelun pitkällä erätauolla toisen ja kolmannen erän tauolla.

AITIOT:

Ne VIP-vieraat tai vain ne fanit joilla on aition käyttöoikeus ottelussa saavat henkilökohtaisen kulkuluvan /VIP-lipun otteluun saavuttaessa. Kulku aitioihin tapahtuu 2. kerroksesta pääsisäänkäyntien yhteydestä.

WC-tilat:

WC-tilat löytyvät 2. kerroksen jokaisesta kulmasta.