Snow Volley

Joensuun Mehtimäen biitsikentillä järjestetään lauantaina 30.3 Snow Volley -turnaus Karelian Hurmoksen sekä Joen Beach Volleyn (JBV) toimesta.

 

Sarjat:
Kilpa Miehet
Kilpa Naiset
Höntsä, seka*
Istis-Höntsä, seka**
*esim. 3 miestä, 2 miestä ja 1 nainen, 2 naista ja 1 miestä tai 3 naista.
**Pelataan istualtaan ja sekajoukkueilla, kuten edelisessä.

Ottelut pelataan 3 vs 3, kahden voittoerän otteluina ja 15 pisteeseen per erä. Pelialueena on 8m x 16m. Muutoin turnauksessa sovelletaan lentopallon, istumalentopallon ja beach volleyn sääntöjä. Joukkueessa voi olla myös neljä pelaajaa ja vaihtoja voi tehdä vapaasti erän aikana kaksi kappaletta.

Turnaus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 4 per sarja ja maksimissaan 16 joukkuetta per sarja. Turnauksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautumismaksu 50 €, joka sisältää yhden joukkueen osallistumisoikeuden turnaukseen sekä pukuhuoneen ja saunan käytön. Ilmoittautumiset viimeistään 24.3 mennessä osoitteeseen info@karelianhurmos.fi.

Osallistumismaksu maksetaan ennakkoon Pohjois-Karjalan Lentopallo ry:n tilille, FI35 5770 0520 4183 74. Ilmoittautuessa sekä maksun viestikenttään tulee mainita joukkueen ja yhteyshenkilön nimi sekä yhteyshenkilön puhelinnumero.

Turnauksen parhaat joukkueet sekä parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan! Turnauksessa paikan päällä kahvio.

Lisätiedot: Karelian Hurmos, Krista Mehtonen, 044 0404283 JBV, Susanna Nykänen, 050 4040579

Turnauksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

#yksihurmos

facebook

instagram